nu kommer der 56 nye emojis

nu kommer der 56 nye emojis

Ligesom de fleste andre er vi vilde med emojis! De er nærmest gået hen og blevet et fænomen for både unge og gamle, der bruger løs af de små, gule ansigter. Heldigvis stopper legen ikke der for gennem de senere år og opdateringer, er vi blevet velsignet med en masse nye ikoner med forskellige hudfarver, erhverv, køn, madvarer og andet. Og nu er der 56 nye emojis på vej til mobilen! Blandt andet crazy face, zoombie, dinosaur og en ammende mor. Vi har lavet en oversigt over de nye ikoner.

Ved sommerens World Emoji Day (den findes!) blev der præsenteret 56 nye emojis, der kommer i løbet af 2017. Se dem alle her. Ni ud af de 56 emojis bliver en forlængelse af de klassiske smileys, som de fleste af os kender ganske godt. Dog introduceres snart nogle helt nye af slagsen. Vi kommer blandt andet til at møde star struck-smiley, crazy face og mind blown-smiley.

 Foto: emojipedia.org

 

Et helt nyt fantasi-univers 

Er du vild med det overnaturlige, eller går du leder efter lidt ekstra magi i tilværelsen? Så er ventetiden slut, for nu bliver troldmænd, alfer, havfruer, vampyrer og zombier en realitet i emoji-universet, der med opdateringen giver dig nye valgmuligheder inden for trolddom og magi.

 Foto: emojipedia.org

Emojis som måske vil blive misforstået

Vi kender allerede de emojis, der beskriver forskellige personers erhverv og udseende. Og der er altså også nyheder at hente i denne kategori. Blandt andet får vi børn, voksne og ældre, der er kønsneutrale. Desuden får vi kvinder med tørklæder, mænd med skæg, ammende mødre, bjergbestigere og folk i lotusstilling for at opnå en perfekt Zen-tilstand. Alt i alt en omgang forskellige emojis som giver flere mennesker mulighed for at vælge en emoji, der passer til dem eller deres venner.

Der er dog en enkelt emoji, vi studser lidt over. Vi har hørt, at der kommer én, der forestiller en mand og kvinde i en sauna. Det skulle være svært at se ved første øjekast, men hvis man kigger rigtig godt efter, så er det ikke en almindelig ske, de holder i hånden. Skeen er en sauna-ske, som man bruger til at hælde vand på de varme sten i varmeapparatet i saunaen, og pudser man brillerne, kan man ane lidt saunadamp.

 Foto: emojipedia.org

Meget mere mad

Madkategorien bliver også større med den nye opdatering. Denne gang kan vi glæde os til kokos, broccoli, tærte, kød, China-box og dumplings. Der går også rygter om at en sandwich og en kringle kommer til at se dagens lys.

Foto: emojipedia.org


Til slut er vi nødt til informere dig om, at der også skulle komme en pindsvin-emoji. Brugbarheden af denne er måske ikke stor, men sød? Det er den.

Hvis du vil se flere af de nye emojis, kan du tjekke dem ud her. Vi glæder os helt vildt til at kunne bruge alle de nye emojis, som bliver tilgængelige i løbet af 2017 - højest sandsynligt i forbindelse med opdateringerne til de seneste iPhones og Android-smartphones og deres iOS 11 og Android O.