huawei mate 10 pro

huawei mate 10 pro

Hvis du er på jagt efter en kraftfuld smartphone, er Kinesiske Huawei klar med en ny spiller. Deres Pro-model, der står til at blive en stærk efterfølger til sidste års mobilhit Mate 9 Pro, er nemlig lige på trapperne. Og det bliver ren ’specs-drool’ som en ’Huawei-fan’ skrev på vores Facebookside. For 10’eren udmærker sig ved at være både stærkere indeni såvel som udenpå.

 

EnVizion 360 kamera
Hvis du forudbestiller den nye topmodel senest den 26/11, får du et Huawei EnVizion 360 kamera med i købet (værdi: 999 kr.). Og det er en særdeles god deal, da 13 Mpx dual kameraet kan tage 5K fotos med fire forskellige modes og 2K videoer. Det er let at have med sig og dele både fotos og videoer.

 

 

Køb Huawei Mate 10 Pro med EnVizion 360 kamera lige her

 

Kunstig intelligens
Med Mate 10 Pro har Huawei introduceret en helt ny processor. Den går under navnet Kirin 970 og er udviklet for at give dig en brugeroplevelse, der går hurtigere og er mere personlig. Det har man valgt at gøre ved at benytte kunstig intelligens. Den nye processor er et stort skridt og Mate 10 Pro er dermed første mobil, der er udstyret med kirin 970. Om hastigheden skriver tech-magasinet iNPUT ”Al navigation og opstart af apps foregår virkelig flydende, og der er stort set aldrig ventetid på noget”. 

Læs hele anmeldelsen på iNPUT lige her.

Elegant design
Huawei Mate 10 Pro er både vand- og støvafvisende og udformet i 3D-glasramme med velafrundede hjørner, der sikrer at du har et ergonomisk greb. Mobilen har en flot 18:9 OLED skærm og HDR10, der giver en mere dynamisk videovisning. Det vil sige, at din streaming-oplevelse bliver væsentligt forbedret. Og så er det en stor fordel at Huawei Mate 10 Pro har dual 4G SIM-support og dual VoLTE forbindelser, hvilket betyder at du kan benytte to simkort i én telefon. Genialt, hvis man både har et arbejds- og privatnummer.

 

 

TITANIUM GRAY, MOCHA BROWN OG MIDNIGHT BLUE

 

På bagsiden finder man en flot, reflekterende glasbagside med de to Leica-kameraer. Og så finder du en let tilgængelig og hurtig fingeraftrykssensor lige under bagsidekameraerne. 

 

Nyt Leica Dual kamera
Tech-ekspert Torben Vognsen synes, at Mate 10 Pro ser voldsomt godt ud. Og hans første indskydelse, da han fik mobilen i hånden, var, at den har et ”sindssygt godt kamera”. Igen har Huawei nemlig forenet sine kræfter med den kameraproducent Leica, og det er der kommet hele tre kvalitetskameraer ud af.

På forsiden er der placeret et 8 MP (f/2.0) kamera og vendes mobilen om, finder man dobbeltkameraet, der har en 12-megapixel RGB-linse og en 20-megapixel monokrom-sensor.

Kameraerne har optisk billedstabilisering, der hjælper til at give ekstra skarphed selvom du ryster lidt på hånden. Og så har den verdens største dual f/1.6 blænder, der virkelig kan gøre en forskel, når man bruger kameraet i mørke omgivelser. Udover dette kan kameraet også præstere AI-drevet digitalt zoom og sløring, samt ”Real-Time Scene and Object Recognition”. Sidstnævnte betyder at kameraet automatisk tilpasser sig efter motiv og omgivelser. Og kombineret med AI Motion Detection kan det give knivskarpe portrætter. 

 

Bedre batteri
Udover at levere et kamera der er af meget høj kvalitet, har Mate 10 Pro et virkelig pålideligt batteri. Faktisk kan mobilen præstere et 4.000 mAh højintensitet-batteri, som er bygget til at forstå og adaptere sig efter din adfærd. På den måde kan mobilen selv styre din strømbrug og maksimere batteriets levetid.

 

Hvorfor Mate 10 Pro?
Den er værd at lægge mærke til på grund af den stærke software, kraftfulde hardware og kunstige intelligens. Det betyder, at du får:

  • En bedre skærmoplevelse ved hjælp af den 6” Huawei FullView 18:9 OLED skærm
  • Glæde af kunstig intelligens og højtydende octa-core Kirin 970 processor
  • De bedste billeder med Leica Dual 12 + 20 MP kamera, der har avancerede AI funktioner
  • Stort 4000 mAh batteri med SuperCharge teknologi
  • Vand- og støvafvisende
  • 6GB RAM og 128GB intern lagerplads

VORES TECH-EKSPERT TORBEN VOGNSEN ER OGSÅ GLAD FOR DET NYE FLAGSKIB FRA HUAWEI. SE HANS FØRSTE REAKTION PÅ MATE 10 PRO LIGE HER.