Årets julegaver

Her er årets julegaver

Den søde juletid er som regel lig med masser af julegaver, der skal findes og købes. Derfor har vi samlet en liste over de fedeste julegaver i år.

Den søde juletid er som regel lig med masser af julegaver, der skal findes og købes. Derfor har vi samlet en liste over de fedeste julegaver i år.

Jagten på de perfekte julegaver til dig selv og dem, du har kær, kan være usædvanligt udfordrende. Men bare rolig: hjælpen er på vej. Vi har nemlig samlet fire eksklusive julegaver til dem, du synes, fortjener lidt ekstra i år.

Vi har haft fokus på kvalitetsprodukter, som kan glæde år efter år. Vi synes nemlig, det giver mening at ønske sig og give gaver med omtanke for miljøet.

LÆS OGSÅ: Spar ekstra på julegaven, når du afleverer din gamle mobil i butikken med Telia Recycle

Det populære Apple Watch

Apple Watch er et smartwatch, der forbindes til din iPhone, så du kan modtage notifikationer, ringe, skrive beskeder og meget mere direkte på dit ur.

Ikke nok med det: et Apple Watch kan også hjælpe dig godt på vej, når det gælder sundhed og velvære. Du kan nemlig bruge uret til at holde styr på din overordnede sundhed. Er du for stillesiddende i hverdagen? Bare rolig – det skal dit Apple Watch nok fortælle dig. Det holder nemlig øje med, hvor meget du bevæger dig, og det fortæller dig, når du skal op at stå eller gå en tur. Et Apple Watch er altså en ideel julegave til dem, der gerne vil holde øje med deres aktivitet eller blive sundere i hverdagen. 

Du kan også holde øje med din puls, screene for uregelmæssig hjerterytme, foretage nødopkald og få hjælp til at håndtere hverdagens stress med app’en ’Vejrtrækning’. Det er både relevant for den travle forretningsmand og din farmor.

Vælger du et Apple Watch Series 5, får du en mere bæredygtig løsning, da det er det første Apple Watch, som er lavet af 100% genanvendt aluminium.

Gør et julekup på Apple Watches Series 3 og 5

Trådløs lyd med Apple AirPods

Glem alt om høretelefoner udenpå huen og sammenviklede ledninger. Med et par AirPods har du mulighed for at lytte helt ubesværet til din yndlingsmusik. De kan fornemme, om du har dem i ørerne. De tænder fx, når du tager dem i, og pauser musikken, når du tager dem ud. De kobles straks til din iPhone eller dit Apple Watch og kan også tilkobles alle andre mobiler via Bluetooth. Og hvad med batteriet? På en opladning får du hele fem timers afspilningstid og tre timers taletid. Og takket være det smarte opladningsetui, kan du lade dem op på farten. Bekymringsfrit og cool Apple design – what’s not to like?

Den perfekte julegave til den smarte teenager, til motionisten eller til dig, der altid er på farten.

Juletilbud: Glæd en du holder af med Apple AirPods

Bedst i test: Samsung Galaxy S10

Med en ny Samsung Galaxy S10 får du meget mere end bare en smartphone. Batterikapaciteten er høj. Det betyder, at du kan stornyde den 6,1" skærm, som er genial til både spil og film – uden at bekymre dig om at løbe tør for strøm. Løber du alligevel tør, kan du heldigvis oplade din S10 ved hjælp af trådløs opladning. Samsung Galaxy S10 er udstyret med hele tre bagsidekameraer, og du kan skifte fokus mellem linserne og efterfølgende justere skarphed og tone for hvert kamera. Så er du sikker på at få præcis de billeder, du ønsker dig. Er du ikke helt overbevist? Samsung Galaxy S10 er kåret som bedst i test af Magasinet Tænk.

Det er med andre ord en genial gave til dem, der gerne vil have en kvalitetsmobil, der kan tage virkelig gode billeder, og som sætter pris på enormt god batteritid, når der streames, spilles og lyttes til musik.

Køb Samsung Galaxy S10 til en skarp julepris og få masser af data

Den populære iPhone 11

Den nye iPhone 11 har vist sig at være endnu en populær genistreg fra Apple. På denne model har de introduceret nye og bedre ultravidvinkel- og vidvinkelkameraer. Det betyder, at du får meget mere med på dit billede, og at du derfor kan knipse langt bedre fotos både med kort afstand, og når du vil indfange et større landskab.

Derudover er der er skruet godt op for indmaden i iPhone 11, som blandt andet byder på A13 Bionic-chippen, som eftersigende er den hurtigste chip i en smartphone nogensinde. Æstetisk er iPhone 11 en fryd for øjet med sit strømlinede design. Den fås i seks flotte farver, så der er rig mulighed for at finde lige netop den farve og det udtryk, der passer dig eller dem, du holder af. 

Giv den nye iPhone 11 i julegave til en, du holder af