Guide: find inspiration til årets julegaver

Guide: find inspiration til årets julegaver

Juletiden er over os, og det betyder, at de fleste af os allerede nu begynder at bevæge os ud i trængsel og alarm for at finde de perfekte julegaver til dem, vi holder af. Men hvad skal vi finde på? Vi har samlet nogle eksempler på årets julegaveønsker. Der er noget for enhver prisklasse.

 

Høretelefoner

Man skal ikke skue hunden på hårene, for udenpå er Marshall Major II godt nok klassisk vintage, men indeni er der sørget for tech og brugervenlighed. Du kan nemlig både tage opkald, styre din musik og lyd ved at klikke få gange. Du kan selv bestemme, hvilken side du sætter ledningen og tilslutte et ekstra headset, så du kan lytte sammen med en anden. Sidst, men ikke mindst, er de lette at have med, fordi høretelefonerne kan foldes sammen. Perfekt rejse- eller pendlerkammerat.

Læs vores testanmeldelse af Major ll lige her

 

Urbanears ADV Wireless er let at holde helt ren på grund af den aftagelige hovedbøjle. Det betyder, at let du kan bruge dem på cykelturen og træningen. Og fordi den har bluetooth, undgår du også at blive viklet ind i irriterende ledninger. Ud over dette er høretelefonerne super funktionelle i kraft af deres indbyggede mikrofon og fjernebetjening, så du både kan lytte til musik, podcasts og besvare opkald. Og så bliver du ikke viklet ind i en masse ledninger

 

Covers

Covers er ofte en god idé. For vi er altså blevet mere og mere kluntede med vores mobiler. Og man kan faktisk finde rigtig mange lækre varianter både til iPhone og Android telefoner. De fleste covers koster ikke alverden, så det kan være en rigtig god gave til både forældre, børn eller venner.

 

Til dem med iPhones er der stilede covers fra Ideal of Sweden. Her kan du vælge mellem tropiske motiver, marmor- eller krystaleffekt og så er der selvfølgelig også et cover til dem, der er vilde med grønne planter.

 

Hvis man har en Samsung Galaxy S8 og S8+ kan du vælge et intelligent LED View Cover, så du kan bruge telefonen uden at åbne coveret. LED-lyset giver dig besked, når nogen ringer eller skriver til dig. Og ved at swipe på coveret, kan du meget nemt enten besvare eller afvise et opkald.

 

Hvis man er til et mere organisk udtryk, er et Dbramante cover i lækker og maskulin læderkvalitet  måske sagen. Coveret fungerer som en etui, der også kan gemme på kreditkort i form af en aftagelig holder. Og så bliver læderet bliver kun flottere med tiden. Fås til Samsung Galaxy S7 Edge og Samsung Galaxy S8/S8+

 

Ny mobil

Der er ingen tvivl om, at de allernyeste mobiler er hotte at få i julegave. Især er der rift om iPhone X, men også den nye Huawei Mate 10 Pro, hvor man lige nu kan få en tablet med i købet. Blande de gode juletilbud finder man eksempelvis også en Sony XZ1 med Playstation 4, der går ligei hjertet på gamerne. Mens den populære Samsung Galaxy S8 med et Gear S3 smartwatch passer godt til dem, der kan lide at være fleksible og aktive.

 

 

Højtalere

Hvis du kender én, der ønsker sig en fed højtaler eller overvejer en julegave til dig selv er en trådløs højttaler et must. Her er både Harmon-Kardon og Marshall leveringsdygtige i nogle gode løsninger til stuen eller værelset.

 

Med Harman Kardon Studio Onyx 4 får du en højtaler med et meget minimalistisk design. Udover at være pæn er højtaleren også bærbar og trådløs, så du kan spille 8 timer i streg uden at falde over ledningerne. Studio Onyx 4 kommer også med, Voicelogic mikrofon, støj- og ekkoreduktion, hvilket giver en meget ren afspilning.

 

Her får du et cool retro- look kombineret med god kvalitetslyd og lækre, guldfarvede metaldetaljer, som er blevet et kendetegn for Marshalls produkter. Hvis du er ude efter en diskret højtaler, du kan tage med dig rundt, er Marshall Stockwell måske noget for dig. Den vejer kun 1,2 kg, men har samtidig en batterilevetid, der varer helt op til 25 timer.

Hvis du gerne vil have en lidt større løsning er modellen Marshall Acton på 3 kilo en mere fyldig og kompakt højtaler, der kommer i det klassiske Marshall design, der emmer af rock’n’roll vintage vibes.