iPhone 11 vigtigste features

Velkommen til 11. generation af iPhones

Apple har netop lanceret iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max. Vi har samlet de vigtigste features på de tre nye iPhones her.

Apple har netop lanceret iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max. Vi har samlet de vigtigste features på de tre nye iPhones her.

Apple har netop løftet sløret for de seneste nye skud på stammen. Den første nyhed var den nye iPhone 11 i velkendt Apple design, men med nye, fede farver og en stor opgradering på kamerafronten. Den blev stærkt efterfulgt af iPhone 11 Pro og iPhone Pro Max, der har hele tre bagsidekameraer. Vi har samlet de vigtigste features på de tre nye iPhones her.

DESIGN

Det klassiske slanke og smagfulde Apple design går igen i iPhone 11, som har et lækkert aluminium og glasdesign, som kommer i hele 6 farver! Du kan vælge mellem rød, hvid, lys lilla, grøn, gul og sort. Den har en 6,1" Liquid Retina-skærm, som går fra kant til kant.

iPhone 11 Pro og Pro Max kommer i samme robuste glas som 11'eren, men i stedet kombineret med rustfrit stål og i en mat finish med lidt struktur på bagsiden. Der er også helt andre farver i spil såsom midnatsgrøn, sølv, space grey og guld. Hvad angår skærmen på iPhone 11 Pro, har den en 5,8" skærm, mens iPhone 11 Pro Max har en skærm på 6,8". De har begge Super Retina XDR-skærm, som er tydeligere i sollys, og har et højt kontrast­forhold.

LÆS OGSÅ: IPHONE 11, 11 PRO OG 11 PRO MAX – DE NYE IPHONES FRA APPLE

BATTERI

iPhone 11 holder cirka en time længere batteri end forgængeren iPhone XR. Med iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max får du henholdsvis 4 og 5 timer længere batteri end på forgængerne iPhone XS og iPhone XS Max.

FEDERE BILLEDER OG VIDEO MED VIDVINKELKAMERA

iPhone 11 kommer med et nyt dobbeltkamerasystem, der giver dig mulighed for at tage billeder i vidvinkel og ultravidvinkel. En virkelig fed feature, der sikrer, at du både kan skyde gode billeder i små rum, da du nu kan se, hvad der sker udenfor billedrammen, selvom det ikke er muligt at træde tilbage for at få et godt billede. Og samtidig kan funktionen også bruges til at dokumentere de helt store vidder og give nogle dramatiske fotos. Som Apple skriver "Nu skal du virkelig gøre dig umage for at tage et dårligt billede".

Det nye kamerasystem betyder også, at dine videoer nu bliver en helt anden kvalitet end før! Nu kan du fx optage 4K-video med 60 billeder pr. sek. på alle kameraerne.

iPhone 11 Pro og 11 Pro Max har samme fede features, men er udstyret med et ekstra og nyt tele­kamera. Det betyder, at denne model har et tripelkamerasystem, som giver endnu bedre muligheder for beskæring, optisk zoom og for at lave portrætter på et professionelt niveau.

Med iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max får du også:
• Bedre lydoplevelse med 3D fra Dolby Atmos
• Lynhurtig A13 bionic chip
• iPhone 11 er vandafvisende ned til 2 meters dybde i op til 30 minutter. iPhone 11 Pro og 11 Pro Max er derimod vandafvisende ned til 4 meters dybde i op til 30 minutter. Dobbelt så dybt som iPhone 11.
• Face ID
• Trådløs opladning
• Hurtig opladning

iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max kan forudbestilles 13. september kl. 14:00. Vil du have en reminder? Så tilmeld dig vores sms-service ved at sms'e APPLE til 1919.

*Ved at tilmelde dig accepterer du, at Telia må sende dig nyheder, tilbud og information om køb af Apple produkter via sms. Let framelding ved at sende APPLE STOP til 1919.