Julehits

6 hits, der får dig i julestemning

Vi har samlet de største julehits gennem tiden. De hits, der får dig i julestemning, og de hits, vi streamer allermest her i december.

Vi har samlet de største julehits gennem tiden. De hits, der får dig i julestemning, og de hits, vi streamer allermest her i december.

ALL I WANT FOR CHRISTMAS Is You – MARIAH CAREY

Denne uundgåelige jule-ørehænger udkom første gang i 1994. Hvad du måske ikke ved er, at det er Mariah Carey’s daværende mand, der kommer ind i julekostume i hittets hjemmevideo-lignende musikvideo.

LAST CHRISTMAS – WHAM!

Sangen ‘Last Christmas’ blev første gang udgivet i 1984. Den er skrevet af George Michael, og den blev faktisk så populær, at den nåede en 1. plads på hitlisterne i Danmark.

MERRY CHRISTMAS EVERYONE – SHAKIN’ STEVENS

Og når nu vi er ved de gode gamle juleklassikere, kommer vi heller ikke udenom denne her. Sangen er udgivet tilbage i 1985, hvor den toppede hitlisterne i et helt år.

LET LOVE BE LOVE - JUICE, S.O.A.P., CHRISTINA, Remee

Sangen er skrevet af den danske sangskriver og producer Remee, og udkom som single tilbage i 1999. Den er faktisk skrevet til Remees datter, hvilket Juice, S.O.A.P. og Christina først fik at vide flere år efter udgivelsen.

FELIZ NAVIDAD – JOSé FELICIANO

Feliz Navidad, som på dansk betyder ’Glædelig Jul’, blev udgivet tilbage i 1970, og da der sikkert er mange, der kan synge med på omkvædet, men ligesom os synger ”Feliz Navidad, Feliz Navidad lalalalaaa lalala…noget på spansk”, kommer her det spanske stykke fra sangen:

Feliz navidad

Feliz navidad

Feliz navidad

Prospero año y felicidad

JINGLE BELL ROCK – Daryll Hall & John Oates

Den ældste julesang på listen er denne. En af de julesange man virkelig får ’på hjernen’, er Jingle Bell Rock. Den blev udgivet i 1957 og har hængt ved lige siden.

 

Vi har sammen med Sony Music samlet de mest populære julesange i en Spotify playliste lige her:

 

 

Vil du sikre dig, at din julemusik lyder liiidt bedre, har vi også samlet gode højtalere og headsets, der giver sød julemusik i ørerne.

 

Harman Kardon Onyx Studio 6 inkl. Fly headset

Med Harman Kardon Onyx Studio 6 får du ikke blot en flot højtaler, men også perfekt afbalanceret lyd. Højtaleren har Bluetooth og fantastisk lyd, som fylder hele rummet. Den har 8 timers spilletid, så tag højtaleren med under armen og spred lidt god julestemning.

 

Køber du en Harman Kardon Onyx Studio 6 inden d. 26. december, får du de lækre Harmon Kardon Fly Bluetooth over-ear-høretelefoner med i købet. De er udformet i et ultra-lækkert materiale, så de er meget komfortable at have på. De har op til 20 timers batteritid og selvfølgelig også aktiv Noise Cancelling, så kan du høre din julemusik i fred.

 

Apple AirPods

Tag dine AirPods ud af opladningsetuiet og så er de klar til at spille lækker julemusik i dine ører. De tænder automatisk og er altid tilsluttede – og så kan du altid bede Siri om at spille dit yndlings julenummer eller skifte sang. 

 

 

JBL T600 NC Headset

Hold støjen ude mens du nynner med på din yndlings julesang. Med disse trådløse on-ear høretelefoner får du rigtig god lyd med god bas, og du slipper for at kludre ledninger ud, da de har Bluetooth.