Flipp giver inspiration til din hverdag

Flipp giver inspiration til din hverdag

Når selvforkælelse og afslapning står på programmet, nyder de fleste at kravle op under uldtæppet i sofaen med yndlingsmagasinet i hånden. Magasiner kan nemlig være en kilde til inspiration i vores liv og hverdag - de kan være en farveklat på en grå efterårsdag og et brud med rutinerne. Magasinerne inspirerer vores aftensmad, vores garderober og boligindretning. De lærer os om sport, sundhed, fritidsaktiviteter, om kendte og kongelige, og de giver os gode historier og råd med på vejen. Men der er rigtig mange magasiner at vælge imellem, så hvilket skal du hive med hjem fra hylden i kiosken? Med Flipp behøver du ikke at nøjes. Læs med og find ud af, hvad Telias nye service kan tilbyde dig, hvis bare du siger ja til inspiration.


Flipp samler dine yndlingsmagasiner ét sted

Er du vild med Euroman eller Eurowoman, Gastro eller Bolig Liv, Her og Nu eller Hjemmet? Læste du Anders And blade eller Wendy da du var ung, og vil du give glæden videre til dine børn? Er du gravid eller nybagt mor, sportsentusiast, jagtinteresseret, eller følger du med i de nyeste trends inden for mode interiør og design? Så kan Flipp blive din bedste sofa-ven. Flipp huser nemlig mere end 45 af de bedste danske magasiner - alt sammen i én og samme App.

 

Magasiner på din tabletInspiration til hele familien

Flipp kan anvendes på både telefon og tablet, og appen kan fungere på helt op til 5 devices af gangen, så hele familien kan følge med. En enkelt Flipp-konto kan samtidig indeholde op til 4 forskellige profiler, så alle i familien kan gemme deres yndlingsblade og skabe deres egen individuelle profil – eller så du kan lave profiler til forskellige behov, hvad enten du har lyst til hurtig sladder på farten, eller et fordybende interview i Alt for Damerne til badekarret.


Flipp kan læses offline

Flipp kan læses offline, så længe du allerede har downloadet magasinerne ned til din profils bibliotek. Du kan downloade splinternye magasiner, og magasiner der er helt op til et år gamle, så du kan få læst alle de yndlingsmagasiner, som du ikke fik købt i løbet af året. Du kan samtidig downloade så mange magasiner til offline brug som du vil, det eneste der sætter grænser er kapaciteten på dit device. Offline funktionen er særlig funktionel til rejser og flyture uden wifi-forbindelse. Du kan nemlig tage al den læsestof og underholdning med på rejsen, som du ønsker, uden at skulle bekymre dig om overvægt.


80 nye udgivelser om måneden

Flipp udgiver 80 nye magasiner om måneden, så selv den mest hungrende magasinlæser kan få stillet sin sult. De 80 udgivelser ville koste over 3.500 kroner om måneden, hvis du skulle købe dem i hånden. Foruden glæden ved at læse et godt magasin, offline-funktionen og familievenligheden, er der altså også mange penge at hente, hvis du nyder at læse magasiner i ny og næ. Samtidig er der rig mulighed for at udvide din horisont med magasiner, som du ikke normalt tager med dig hjem - så måske venter dit nye yndlingsmagasin, en spændende interesse eller den bedste inspiration lige rundt om hjørnet, i Telias nye service, Flipp.