Malene og simon testanmelder marshall major II og Stockwell

Malene og simon testanmelder marshall major II og Stockwell

Marshall er kendt for god lyd og godt design. Deres produkter har ry for kvalitet og hyldes ofte af anmelderne. Men vi ville gerne have jeres mening og søgte derfor et par anmeldere, der skulle teste det retro-stylede musikudstyr. Det blev Malene, som testede høretelefonerne Major ll, mens Simon gav sig i kast med at efterprøve Stockwell højtaleren. Nu er de klar med en anmeldelse.

Læs, hvad Malene synes om Marshall Major ii efter at have testet høretelefonerne

Foto: Marshall


Hvad synes du om det overordnede design?
Designet forekommer eksklusivt og lækkert, og størrelsen virker umiddelbart til at være tilpas og ikke for stor. Det er desuden en lækker del af designet, at man har mulighed for at pakke høretelefonerne sammen, så de fylder mindre, når man ikke bruger dem. Justering af hvor ’lange’ de skal være sker også hurtigt og nemt.

 

Er høretelefonerne behagelige at have på og sidder de godt?
I det store hele er Major II behagelige at have på, men har man dem på i længere tid, kan de have en tendens til at stramme for meget, og det kan give både øre- og hovedpine. Komforten kunne altså være bedre.

 

Hvordan er den at bruge til de mest basale funktioner?
Ledningen mellem høretelefonerne og telefonen har umiddelbart en tilpas længde og er lavet af et lækkert materiale, der er blødt og eftergivende. Det kan dog til tider være jævnt irriterende, at aux-stikket i den ene ende er vinklet fremfor bare at følge ledningens struktur, som det gør i den anden ende. Det fungerer godt, at man har mulighed for at skifte sang, tage telefonopkald, sætte på pause osv. via høretelefonerne. Jeg ser det dog som en klar mangel, at man ikke på samme måde har mulighed for at justere volumen, så man kan skrue op og ned for lydniveauet uden at skulle gøre det vha. telefonen.

 

Hvordan er lydkvaliteten?
Lydkvaliteten er god, både når det kommer til almindeligt indspillet musik, videoer, telefonopkald, radio osv. Det fungerer også fint under telefonopkald, og mikrofonen fungerer optimalt.

 

Giv Marshall Major ll et samlet antal stjerner (1-5), hvor 1 er det laveste, og 5 er det højeste samt en kort begrundelse.
Min samlede vurdering af Major II er overvejende positiv, men ender på kun 3/3½ stjerner. Der er nogle klare mangler, der let ville kunne rettes op på for at opnå bedre brugervenlighed og komfort. Heraf er de væsentligste fokuspunkter styring af volumen, lige aux-stik fremfor vinklet, og at de kan være for stramme, når de bruges i lang tid.

Vil du vide mere? Få flere detaljer om Marshall Major II her

 

Læs, hvad Simon synes om Marshall Stockwell efter at have testet højtaleren


FOTO: MARSHALL

Hvad synes du om det overordnede design?
Når man får højtaleren i hånden er det første indtryk, at den har en god tyngde, og knapper i forbindelse med funktioner er udført i det klassiske Marshall design, der virker rigtig godt. Det er lidt en skam, at den ikke er udført i den traditionelle læderfinish som Marshall forstærkerne er kendt for. Samt at fronten er i plastik fremfor det bløde trådnet, man kender fra Marshalls instrumentforstærkere. Når det er sagt, så er den generelle oplevelse med Marshall Stockwell, at det er kvalitet i en super mobil højtaler.

 

Hvordan er højtaleren at flytte rundt på og placere?
Marshall Stockwell er super nem at flytte rundt med, og den flytter sig ikke, når der kommer vibrationer fra musikken. Den er stabil, når den er placeret.

 

Hvordan er den at bruge til de mest basale funktioner?
Til daglig brug er Stockwell fantastisk. Dens funktion med en USB udgang der tillader opladning af for eksempel en smartphone gør, at man kan have den med på farten en hel dag uden at frygte for at tappe sin telefon for strøm.

 

Hvordan er lydkvaliteten?
Det lydbillede højtaleren leverer, er godt. Den kan spille meget højt dens størrelse taget i betragtning, men den kommer dog lidt til kort, når den skal spille bundtoner. Den har en meget klar og tydelig mellemtone og diskant. De 25 timer Marshall lover, højtaleren kan spille holder stik. Batteriet er meget holdbart, hvilket er godt.

 

Giv Marshall Stockwell et samlet antal stjerner (1-5), hvor 1 er det laveste, og 5 er det højeste samt en kort begrundelse.
Marshall Stockwell får 4/5 stjerner. Begrundelsen for dette er, at den har et godt og stærkt lydbillede, men der er ikke nok bund, hvilket er synd. Udførelsen skulle have været i Marshall læder-stilen. Det matte og glatte plastik bliver nemt fedtet, og det er svært at få rent.

Du kan læse mere om Marshall Stockwell højtaleren her