Musikviden Smukfest

Hvis du vil være FRI for knevrende sidekammerater på Smukfest

Fem tips til, hvordan du med musikviden og god timing lukker munden på dine bedrevidende venner.

Fem tips til, hvordan du med musikviden og god timing lukker munden på dine bedrevidende venner.

KENDRICK LAMAR, LØRDAG 23:30, BØGESCENERNE

De er lørdag aften kl. 23.34 på Bøgescenerne – og Kendrick Lamar er lige gået på. Din sidemand læner sig ind mod dig og siger med vigtig kendermine: "Du ved vel godt, at hans rigtige efternavn er Duckworth, ikk'...?" Din ven tager et selvtilfreds sug af sin filurdrink. "Jo, jo – det kommer fra hans far, Kenny Duckworth", svarer du. "Og du ved vel omvendt også, hvorfor han hedder Kendrick til fornavn ...? Det fordi han er opkaldt efter sangeren Eddie Kendricks fra The Temptations. Et legendarisk Motown-orkester, Google det!"

BRITNEY SPEARS, ONSDAG 23:30, BØGESCENERNE

Der er ikke spillet mange sekunder af '... Baby One More Time', da en fyr ved siden af dig skråsikkert påstår, at Britney ikke har lavet noget siden 00'erne. Du tager en dyb indånding og giver gas: "Ikke lavet noget? Britney har gennemført 248 shows i Las Vegas i løbet af fire år. Hun har udgivet 24 forskellige parfumer, skaffet millioner til velgørenhed og holder fast i et jernhårdt dagligt danse-og fitness-program, som sørger for, at hun ikke ligner en sofakartoffel. Oveni at hun enlig mor! Og der blev i øvrigt solgt 916.184 billetter til de Las Vegas-shows. Så, Britney færdig? I don't think so!". Fyren klapper i og nikker anerkendende i retning af scenen.

D-A-D, ONSDAG 23:30, STJERNESCENEN

Jesper Binzer råber "u-de-mær-ket Smukfest", og der er øl i kruset, da din sidemand begynder at tale om Jespers soloplade. "Den er sgu okay, måske skulle de prøve nogle ting hver for sig". Du kigger overbærende på ham. "Har du hørt om Dear? Laust Sonnes soloprojekt, som har udgivet to album – plus de to han har lavet i eget navn? Og så er der Jacob Binzer, men han er selvfølgelig sværere at opdage, for han er diskret og gemmer sig bag aliasser. Men find et par ældre plader med Søs Fenger og Elisabeth og se efter navnene 'Goldfinger' og 'Igor Mortis'. Det er ham". Din sidemand lukker ned og tjekker diskret sin mobil.

NEPHEW, TORSDAG 23:15, BØGESCENERNE

Da Nephew sætter gang i 'Hospital', begynder din teltmakker at holde foredrag om Simon Kvamms solokarriere, hans samarbejde med Peter Sommer, tiden med Drengene fra Angora og meget andet. "Det er helt vildt, hvad han har bedrevet", siger din ven, pavestolt over sin egen hukommelse. "Kvamm er sgu manden med hjernen i det band!" "Hjernen" siger du så. "Sjovt, du nævner det – for måske skulle du i så fald lige kaste lidt respekt efter Kasper Toustrup på bassen deroppe. Udover at være medlem af Nephew arbejder han som læge og forsker på Aarhus Universitetshospital. Jeg kan anbefale artiklen 'A prognostic profile of hypoxia-induced genes for localised high grade tissue sarcoma', som han var med til at skrive i 2016 ..." Din ven klapper i og tager en sug af sin Mojito.

TOM JONES, LØRDAG 13:30, BØGESCENERNE

'Sex Bomb' har virkelig vækket folk foran Bøgescenerne, og Tom Jones vrider sig og griner. "Ved I godt, at man kalder ham for Trussetyven?" spørger din sidemand og rabler løs om 60'erne og groupier og dametrusser på scenen. "Ja da, det ved alle. Men hans rigtige venner kalder ham altså for Dyret. Det var Dustin Hoffman, der fandt på det. Skuespilleren var engang med i studiet og hørte Tom synge live. Han blev blæst bagover. "Det er jo et dyr, der kommer ud af dig", sagde han. Og sådan er det. Hør lige det brøl!" Din sidemand smutter i baren.

Er du i festivalstemning? Så læs med

Smukfest

Mere Smukfest?

Telia er med på Smukfest 2019, hvor vi sørger for fornyet energi til både dig og din mobil. 

Telia Locator

Find dine venner på festivalen

Vil du gerne være fri for at blive væk fra dine venner i Bøgeskoven? Download Telia Locator og find eller bliv fundet. Nemt og enkelt.

The Minds of 99 surprisekoncert

Surprisekoncert med The Minds of 99

Vi overraskede Smukfest med en surprisekoncert med The Minds of 99.

Up dit instagame

Up dit Insta-game

Vil du tage dine Instagram-billeder til det næste niveau? Så er hjælpen på vej i form af 5 apps, du skal have fingrene i.

Smukfest powerbank

Smukfest powerbank

Hold liv i mobilen under Smukfest med vores Smukfest-powerbank. Du kan købe den i vores webshop eller på en af vores recharge-stationer, som du finder på Smukfest.

De bedste mobiler til festivalen

De bedste mobiler til festivalen

Vi giver dig vores bud på 12 mobiler, der kan stå festivaldistancen.

Højdepunkter fra Smukfest 2017

Højdepunkter fra Smukfest 2017

Telia var også med på Smukfest 2017. Se højdepunkterne og fornem musikken og friheden.

Længere batteritid på mobilen

HOLD LIV I TELEFONEN PÅ FESTIVALEN

8 tips til, hvordan du får længere batteritid på din telefon på festivalen.

Beskyt mobilen på festivalen

Sådan beskytter du mobilen på festivalen

7 tips til, hvordan du beskytter din telefon på festivalen.