Must-have til juledagene: Sony Xperia med Ps4 Pro

Must-have til juledagene: Sony Xperia med Ps4 Pro

Juledagene er lige om hjørnet og så kan en Sony Xperia med en Playstation 4 Pro gøre underværker for feriens underholdningsniveau. Eftersom det er nu, vi giver, og måske gamer, er det en perfekt julegaveidé, hvis du kender en, der går op i spil og spilleoplevelse. Det kan også være, at det ikke giver mening at vente på julemanden, men du i stedet er ude på at forkæle dig selv lidt. Uanset hvad så har vi din ryg, for nu kan du gøre et julekup. Køb en valgfri Sony Xperia mobil og få en Playstation 4 Pro med i købet.

 

En robost og pålidelig smartphone

Du kan få alle deltaljerne med, når du filmer de mindeværdige oplevelser i slowmotion. Xperia-modellerne er nemlig udstyret med et avanceret Motion Eye kamera, der opfanger de bevægelser som vi ikke kan se med det blotte øje. De har alle det klassiske Sony-design, men fås i forskellige farver og kvalitetsdisplay, der giver dig en god skærmoplevelse. De er alle tre vandafvisende

 

 

Men hvad er forskellen på de tre Xperia modeller og hvordan vælger man? Vi har lavet et kort oprids her:

 

Sony Xperia XZ Premium

Premium modellen er den største Xperia model af de tre. Den både vejer og fylder mere i højde og bredde, men er til gengæld også den mobil med det suverænt største og bedste skærm. Displayet har 5,46” og er verdens første 4K HDR skærm. Det vil sige, at du på Xperia XZ Premium får en skærm, der er bedre end de andre Xperia-modeller og et mere eksklusivt design, da mobilen er pakket ind i Coring Gorilla Glass 5 på begge sider. Udover dette kan du også fjernspille på din PS4 ved hjælp af Premium modellen. Klik dig videre og læs mere om Premium her.

 

 • Størrelse: Bredde 77 mm, længde 156 mm, tykkelse 7,9 mm. Vægt 195 g
 • Materialer: Corning Gorilla Glass 5
 • Display: 5,46" 4K HDR-display
 • 64GB intern hukommelse
 • Kamera: Bagkamera med 19 MP og frontkamera har 13 MP

 

Sony Xperia XZ1

 

Sony Xperia XZ1 smartphone har en god mellemstørrelse og kan synkroniseres trådløst med PlayStation 4 spillekonsol. Så der er nul begrænsninger for dem, der er vilde med at game. XZ1 modellen har også Sonys nye 3D skaber, så du kan lave dine egne tredimensionelle modeller af dig selv, din hund eller en kop kaffe, der endda kan udskrives. Hvis du vil vide mere om Xperia XZ1, finder du den lige her.

 • Størrelse: Bredde 73 mm, længde 148 mm, tykkelse 7,4 mm og vejer 165 g
 • Materialer: Aluminium og Gorilla Glas 5
 • Display: 5,2” Full HD-skærm med HDR
 • Hukommelse: 64 GB
 • Kamera: Bagkamera 19MP Motion Eye-kamera og frontkamera 13 MP

 

 

Sony Xperia XZ1 Compact

XZ1 Compact er den mindste model i Xperia-familien. Den er lille, men rummer flere af dens storesøskendes features. Den giver dig nemlig også god lyd, har Motion eye kamera og så er den vandafvisende. Forskellen er, at den er lette at have med i lommen, har en anden indpakning og et andet display. Og så har Compact modellen, ligesom XZ1, den famøse 3D scanner.

 • Størrelse: Den har en bredde på 64 mm, længden er 129 mm, mens tykkelsen er 9,3 mm og så vejer den 140g
 • Materialer: Plast og Gorilla Glass 5
 • Display: 4,6” HD-skærm
 • 32GB intern hukommelse
 • Kamera: Bagkamera har 19 MP opløsning, mens frontkameraet har 8 MP

Mobilsiden.dk er svært glade for den kompakte Sony-model efter at have testet den: ’Sonys nye Compact lever op til sit navn ved at være mere lommevenlig og fiks end nogen anden topmobil på markedet. Den måler bare 129 x 65 mm – omtrent det samme som en iPhone SE med et cover på, men byder på samme skærmstørrelse som en iPhone 8.’ Du kan læs hele anmeldelsen her. 

Vil du vide mere om telefonen, Mobilsiden.dk kaldte ’en lille vågen perle’, så kan du se den her.

 

Must have spillekonsol

Playstation 4 Pro har både dynamisk 4K-gaming, 4K-underholdning og så får du dobbelt så meget GPU-kraft som på standardudgaven af PS4. Det betyder skarpere grafik og en mere livagtig spiloplevelse. Vi er ikke alene om at synes, 4 Pro er en vinder. Også Soundvenue er faldet for kvaliteten: ’Når du drejer kameraet udover landskaberne, når eksplosionerne buldrer om ørerne på dig og når tempoet er helt oppe i sjette gear, mærker du det. PlayStation 4 Pro er en skarpere spiloplevelse, farverne springer mere i øjnene og takket være den højere opløsning, GPU-kraft og flere frames per second får du en spiloplevelse, der ligner den, du får på high-end gaming-pc’er.’ Læs hele deres anmeldelse her.

 

Find din Xperia telefon og få en Playstation Pre 4 med i købet her!