Apple Emojis

Smugkig: Nye emojis til Apple iOS

Apple fejrede World Emoji Day med et smugkig på de nye emojis, der kommer til efteråret.

Apple fejrede World Emoji Day med et smugkig på de nye emojis, der kommer til efteråret.

Den mest brugte emoji i 2018 var ved at græde af grin 😂 Men det bliver der måske lavet om på, når Apple lancerer deres nye iPhone-emojis til efteråret.

Mangfoldige emojis

Apple har igen i år haft fokus på mangfoldighed, og det betyder, at holde i hånd-emojien nu kan vælges i mere end 75 mulige kombinationer af hudfarve og køn. Fejring af mangfoldighed har nemlig altid været en meget central værdi for Apple, og derfor har de ikke kun haft fokus på hudfarve og køn.

Apple introducerede sidste år flere emojis med handicap og de udvider nu paletten med bl.a. en førerhund, et øre med høreapparat, kørestole, en armprotese og en benprotese.

 

LÆS OGSÅ: IPHONE 11, 11 PRO OG 11 PRO MAX – DE NYE IPHONES FRA APPLE

 

Masser af emojis til dyr- og madelskere

Hvis du er helt vild med de små søde emoji dyr, så er der også rigtig godt nyt. Der er nemlig nye muligheder for at udvide din Zoologisk Have med bl.a. et dovendyr, flamingo, stinkdyr og orangutang (prøv lige at se hvor sød den er).

Er du en madelsker, så er der også godt nyt. Apple har nemlig udvidet menuen med en vaffel-, falafel- (det rimer), smør- og hvidløgemojis. Bon appetit!

De 59 nye emojis bliver tilgængelige på din iPhone, iPad, Mac og Apple Watch til efteråret.

LÆS OGSÅ: Sådan forlænger du din telefons levetid

LÆS OGSÅ: Top 10 smartphones