OnePlus 7 Pro festivaltelefon

Årets festivalmobil: OnePlus 7 Pro

Sublimt kamera, stort batteri og hurtigopladning. Kort sagt: Den perfekte festivalmobil, der holder på batteriet og sikrer fantastiske festivalbilleder.

Sublimt kamera, stort batteri og hurtigopladning. Kort sagt: Den perfekte festivalmobil, der holder på batteriet og sikrer fantastiske festivalbilleder.

Køb her

Mobilen er en af vores vigtigste partnere, når vi er på festival. Faktisk viser en undersøgelse, som analyseinstituttet YouGov har gennemført for Telia, at festivalgængerne hellere undværer tandbørsten end mobilen, som de bruger til at komme i kontakt med vennerne på festivalen og med familien derhjemme.

Er du en af de mange tusinde danskere, der skal på en af sommerens festivaler, er du måske begyndt at overveje, hvilken mobil du skal have med. Skal den kunne tage perfekte billeder til dit Instagram-feed eller holde på batteriet?

Uanset hvad du er på jagt efter, tør vi godt love, at du får det hele og mere til med OnePlus 7 Pro. Vi vil endda gå så langt som til at sige, at det er den perfekte festivalmobil. Hvorfor, tænker du måske? Det giver vi dig svaret på lige her.

4 grunde til, at OnePlus 7 Pro er årets festivalmobil

1. Batteri OnePlus 7 Pro er udstyret med et batteri på hele 4.000 mAh. Det burde kunne holde en dag på festival med alt, hvad det indebærer af dårlig mobildækning, opkald, sms'er og billeder. Løber du alligevel tør for strøm, kan du heldigvis få en hel dags ekstra batteri på kun 20 min. med OnePlus' 30W oplader.

2. Kamera OnePlus 7 Pro kommer med et sublimt tredobbelt kamera, der dækker en bred vifte af blændevidder fra 17mm til 78mm. Den primære linse er en 48 megapixel Sony IMX586. Du er med andre ord sikret fede billeder, uanset om du skal knipse et billede af koncerten om natten eller festivalstemningen om dagen.

3. Design Mobilen er særligt udsat, når tusindvis af mennesker stimler sammen på en festival. Før du ser dig om, er mobilen røget på jorden eller i ølkruset. Heldigvis er OnePlus 7 Pro designet i ultrahårdfør Gorilla Glass 5, der er med til at sikre, at du forhåbentlig undgår en smadret skærm.

4. Performance En langsom mobil er upraktisk, når et gyldent øjeblik skal foreviges af kameraet. Heldigvis er OnePlus 7 Pro udstyret med en octa-core Kryo CPU processor, der sikrer dig masser af power og performance.

Læs mere om og køb OnePlus 7 Pro her.

Er du i festivalstemning? Så læs med

Smukfest

Bliv klar til Smukfest

Telia er med på Smukfest 2019, hvor vi sørger for fornyet energi til både dig og din mobil. 

Smukfest powerbank

Smukfest powerbank

Hold liv i mobilen under Smukfest med vores Smukfest-powerbank. Du kan købe den i vores webshop eller på en af vores byttestationer, som du finder på Smukfest.

Telia Locator

Find dine venner på festivalen

Vil du gerne være fri for at blive væk fra dine venner i Bøgeskoven? Download Telia Locator og find eller bliv fundet. Nemt og enkelt.

Beskyt mobilen på festivalen

Sådan beskytter du mobilen på festivalen

7 tips til, hvordan du beskytter din telefon på festivalen.

De bedste mobiler til festivalen

De bedste mobiler til festivalen

Vi giver dig vores bud på 12 mobiler, der kan stå festivaldistancen.

3 tips: Undgå at løbe tør for strøm på Smukfest

3 tips: Undgå at løbe tør for strøm på Smukfest

Her er tre tips til, hvordan du sikrer strøm på mobilen hver dag på Smukfest.

Apps til festival

5 uundværlige apps til Smukfest

Vi har samlet 5 apps, som du skal have med dig på årets Smukfest.

Up dit instagame

Up dit Insta-game

Vil du tage dine Instagram-billeder til det næste niveau? Så er hjælpen på vej i form af 5 apps, du skal have fingrene i.

Telia Smukfest musikleksikon

Bliv klar til Smukfest med musikleksikon fra Telia

Fem tips til, hvordan du med musikviden og god timing lukker munden på dine bedrevidende venner.

Højdepunkter fra Smukfest 2017

Højdepunkter fra Smukfest 2017

Telia var også med på Smukfest 2017. Se højdepunkterne og fornem musikken og friheden.

The Minds of 99 surprisekoncert

Surprisekoncert med The Minds of 99

Vi overraskede Smukfest med en surprisekoncert med The Minds of 99.

 

Poul Martin Bonde

Poul Martin Bonde: Mine mange år med Smukfest

Poul Martin Bonde ser i anledning af Smukfests 40 års jubilæum tilbage på sine bedste oplevelser i Bøgeskoven.