OnePlus 7T bedste opgraderinger

OnePlus 7T: De 4 bedste opgraderinger

OnePlus har især haft fokus på 7T. Her er de fedeste features ifølge os.

OnePlus har især haft fokus på 7T. Her er de fedeste features ifølge os.

OnePlus er nu klar med en opgradering i form af OnePlus 7T og 7T Pro. OnePlus har især haft fokus på 7T, som har fået en stor opgradering fra sin forgænger bl.a. i form af nyt, højere design, 90 hz display og triple kamera. Her er de fire bedste features ifølge os:

1. Knivskarpt 90 Hz display. Det betyder, at spil bliver mere fængslende, videoer mere filmiske, og hverdagens opgaver er nemmere i det fyldige 20:9 billedformat.

2. 48 MP ultravidvinkel triple-kamera. OnePlus 7T's tre kameraer gør det nemt at tage tage gode selfies og natfotos. Med den nye makrotilstand kan du tage billeder fra bare 2,5 centimeters afstand og få detaljer med, som det blotte øje har svært ved at opfange.

3. Kraftfuld performance med Qualcomm® Snapdragon™ 855+.

4. Lynhurtig opladning med Warp Charge 30T. Opladningsteknologien er nu blevet endnu bedre. Glemte du at oplade i aftes? Intet problem. Warp Charge 30T oplader til ~70% på kun 30 minutter, så du kan nå at komme af sted til tiden.

Udover dette har Oneplus 7T en stor 6,55" skærm med 3D Corning Gorilla Glass og en fingeraftrykslæser, som er integreret i skærmen, og så har den også ansigtsgenkendelse. 7T er udstyret med flad kant, hvilket nogle foretrækker, da skærmen ikke strækker sig helt udover kanten. Sidst men ikke mindst har den lang batteritid med et kraftfuldt 3.800 mAh batteri og selvfølgelig mulighed for hurtig opladning.

Køb din nye Oneplus 7T med vores ONE-mobilabonnement og få masser af data, så du kan spille, surfe og streame løs i en fart.

Er du mere interesseret i Oneplus 7T Pro? Her får du Snapdragon 855+, hurtig fingeraftrykslæser, større batteri. 7T Pro er en smule større end 7T, og den har et mere premium designlook med buede skærmkanter og et motoriseret pop-up frontkamera. Læs mere om den lige her.