Elton John Rocketman

’Rocketman’ er landet i biografen

 

 

Var du henrykt over Rami Maleks portræt af Freddie Mercury i efterårets 'Bohemian Rhapsody', så kan du godt glæde dig! Elton John-filmen 'Rocketman' har netop haft premiere i Nordisk Film Biografer.

Filmen er en episk fantasi-fortælling om den unge Reginald Dwights rejse mod at blive pop-ikonet Elton John. Vi følger hans op- og nedture både i karrieren og privatlivet, der er præget af hans evige stræben efter kærlighed og anerkendelse.

Hovedrollen som Elton John bliver portrætteret af skuespiller Taron Egerton, der bl.a. er kendt fra 'Eddie the Eagle' og 'Kingsman'-filmene, og det har vist sig, at Egerton selv gemmer på en lille solist. Det er nemlig ham selv, der synger alle sangene i 'Rocketman', og hans evner som sanger og performer har allerede høstet mange roser fra anmelder verden over.

Egertons præstation vidner også om et tæt samarbejde med Elton John, der er executive producer på filmen. De to har faktisk tidligere spillet sammen i filmen 'Kingsman: The Golden Circle', hvor Elton John optræder i en enkelt scene, selvfølgelig som sig selv.

Egertons forberedelse til rollen har krævet mange måneders hårdt arbejde, og noget tyder på, at Elton John har været meget begejstret for hans talent. Den britiske popsanger gav nemlig Egerton en helt særlig gave efter filmen var færdig – hans allerførste diamantørering.

LÆS OGSÅ: Tag en ven med i biffen og se den nye 'Avengers: Endgame' – og få 2 billetter for 1 billets pris med Telia Tirsdag!

Der har altså været et helt særligt bånd mellem de to herrer, og om nogen må Egerton have lært Elton John rigtig godt at kende i løbet af produktionen. 

Glæd dig til en fantasifuld og musikalsk film, der forvandler det klaverspillende vidunderbarn Reginald Dwight til superstjernen Elton John.

Læs mere om 'Rocketman' og find billetter her

LÆS OGSÅ: 'Avengers: Endgame' – Hvad skal der ske nu?