sådan bliver det nye snapchat

sådan bliver det nye snapchat

Snapchat ændrer sig igen! Nu bliver app’en mere personlig og skræddersyet til ære for brugerne. Læs hvordan lige her

Foto: Snapchat via YouTube

 

Allerede den 29. november annoncerede Snapchat en helt ny opdatering. Og den kommer til at medføre et Snapchat, der er mere personlig og som passer bedre til den enkelte bruger.

 

Evan Spiegel, som er co-founder og CEO, siger nemlig at brugerne savner den personlige side af app’en, der også rummer sponsoreret indhold. Derfor vil man vil forsøge at skille den sociale del fra selve mediedelen, så man selv kan vælge, hvornår man snakker med sine venner, og hvornår man dykker ned i nyheder og sponsoreret indhold. Og det giver god mening, for som Spiegel fastslår ’Your friends aren’t content. They’re relationships’.

 

du vælger selv dine stories

I dag er sociale medier et stort mix af en masse personligt indhold fra almindelige brugere og offentlige personer, informationer fra nyhedskanalerne og sponsoreret indhold fra virksomheder og organisationer. Det hele er godt blandet, og det kan nogle gange gøre det svært at skille tingene ad. Det vil Snapchat prøve at gøre noget ved. Derfor laver de nu en opdelingen inde i app’en.

I dag er det sådan, at du har din Chat på venstre side, mens Stories ligger i højre side. Her kan du finde dine venners Stories og Discover, der ligger mere eller mindre samlet. Men på den nye opdatering vil Chat og Stories fra dine venner havne på venstresiden, mens højre side kun kommer til at bestå af Discover fra virksomheder og organisationer. Det betyder, at du forhåbentlig får lettere ved at vælge, hvad for noget indhold, du vil se.

 

Ønsker du dig ny mobil til jul? Så kan du gøre et godt julekup lige her.

 

SNAPCHAT optimerer dine venskaber

Og det slutter ikke her. Også på den nye ’venneside’ kommer Snapchat til at flytte lidt rundt. Den skal nemlig laves mere smart og dynamisk, så Snapchat kan hjælpe dig med at finde de venner, du gerne vil tale med. På den måde kan app’en hjælpe dig med at ’rangliste’ dine kontakter ud fra dem, du bruger oftest. Slipper du for at bruge tid på at lede efter dine kontakter.

 

Tidligere på året skrev vi om en anden fed opdatering af Snapchat. Læs mere om den lige her

Opdateringen skulle være lidt rundt om hjørnet!