Længere batteritid telefom

Sådan holder du liv i telefonen på festivalen

8 tips til, hvordan du får længere batteritid på din telefon på festivalen.

8 tips til, hvordan du får længere batteritid på din telefon på festivalen.

Du kender måske scenariet: Du har knapt sat dine ben på din foretrukne festival, før batteriet på din telefon er helt i bund. 30.000 mennesker i en skov, der alle ihærdigt forsøger at sende Snapchats og Insta-stories, overbelaster ofte mobilnetværket. Og der er få ting, der dræner dit batteri mere end et overbelastet netværk, fordi din telefon bruger al sin strøm på at lede efter signal.

Du kan desværre ikke gøre meget ved mobilnetværket. Til gengæld er der masser af andre ting, du kan gøre for at holde liv i telefonen lidt længere. Vi har samlet 8 tips og tricks til, hvordan du holder liv i telefonen på festivalen.

8 tips til, hvordan din telefon får længere batteritid på festivalen

1. Powerbank

En powerbank er din telefons bedste ven, når du er på festival. Den er lige til at have med på farten i tasken eller lommen – og vigtigst af alt: den behøver ikke at sidde i stik, mens du bruger den. Skal du på Smukfest, kan du igen i år købe Telias Smukfest powerbank, som én gang dagligt gratis kan byttes ud med en nyopladt på festivallen. Så er du sikker på ikke at løbe tør for strøm midt under Robbie Williams koncert på Bøgescenen.

2. Opladningsstationer

Har du lidt ekstra tid i løbet af dagen, har de fleste festivaler også opladningsstationer. Sæt dig med en øl i hånden og nyd roen, mens din telefon lader op. På Smukfest kan du svinge forbi et af Telias loungeområder, hvor du kan oplade både mobil og sjæl. Du kan også checke din smartphone ind og nyde Smukfest, mens din mobil bliver ladet op.

3. Skru ned for lyset

Med mindre du skal bruge din telefon som lighter under et helt særligt ømt nummer til en af festivalens koncerter, er der måske ikke nogen grund til, at lysniveauet på din skærm er på max. Så skru lysniveauet i bund og giv dit batteri lidt ekstra levetid.

4. Slå funktioner fra

Skal du klemme lidt ekstra batteri ud af mobilen, er det en god idé at slå alle de funktioner fra på din telefon, som du ikke bruger. Er det fx nødvendigt at din telefon konstant søger efter nye e-mails eller et ikke-eksisterende WiFi-signal? Slå det hele fra og nyd friheden ved ikke at blive forstyrret af arbejdsmails, når du har travlt med at skråle med på "Kun for mig".

5. Sluk for automatisk opdatering

Ligeledes kan du overveje, om det virkelig er nødvendigt, at din telefon automatisk opdaterer til den nyeste version af din mobilbank, mens du spiller ølbowling med nabolejren. Sandsynligvis ikke. Derfor kan du lige så godt slå automatisk opdatering af apps i baggrunden fra.

6. Luk apps

Og nu vi er ved apps i baggrunden: Sørg for at lukke alle de apps ned, du ikke bruger. Så slipper du for, at Facebook kører i baggrunden og æder unødvendigt meget strøm.

7. Slå Flyfunktion til

Er du klar til at gå helt offline, kan du også overveje at slå flyfunktionen på din telefon til. Så deaktiveres alle trådløse transmissioner, dvs. data, WiFi, sms, osv., som normalt bruger en hel del strøm på din telefon.

8. Energibesvarende funktion

Det er også en god idé at slå den energibesparende funktion til på din telefon. Funktionen reducerer den mængde af strøm, din telefon bruger, når batteriniveauet er ved at nå bunden.

 

Du kan nok ikke undgå en hel festival uden at skulle oplade din telefon, men med disse 8 tips, kan du holde antallet af opladninger lidt nede.

Er du i festivalstemning? Så læs med

Smukfest

Bliv klar til Smukfest

Telia er med på Smukfest 2019, hvor vi sørger for fornyet energi til både dig og din mobil. 

Smukfest 2019 konkurrence

Vind billetter til Smukfest

Har du endnu ikke sikret dig din billet til Smukfest 2019, har du stadig chancen for at komme med og mærke friheden. Lige nu kan du nemlig vinde partoutbilletter.

Telia Locator

Find dine venner på festivalen

Vil du gerne være fri for at blive væk fra dine venner i Bøgeskoven? Download Telia Locator og find eller bliv fundet. Nemt og enkelt.

Telia Smukfest musikleksikon

Bliv klar til Smukfest med musikleksikon fra Telia

Fem tips til, hvordan du med musikviden og god timing lukker munden på dine bedrevidende venner.

The Minds of 99 surprisekoncert

Surprisekoncert med The Minds of 99

Vi overraskede Smukfest med en surprisekoncert med The Minds of 99.

Poul Martin Bonde

Poul Martin Bonde: Mine mange år med Smukfest

Poul Martin Bonde ser i anledning af Smukfests 40 års jubilæum tilbage på sine bedste oplevelser i Bøgeskoven.

Apps til festival

5 uundværlige apps til Smukfest

Vi har samlet 5 apps, som du skal have med dig på årets Smukfest.

Beskyt mobilen på festivalen

Sådan beskytter du mobilen på festivalen

7 tips til, hvordan du beskytter din telefon på festivalen.

 

De bedste mobiler til festivalen

De bedste mobiler til festivalen

Vi giver dig vores bud på 12 mobiler, der kan stå festivaldistancen.

Up dit instagame

Up dit Insta-game

Vil du tage dine Instagram-billeder til det næste niveau? Så er hjælpen på vej i form af 5 apps, du skal have fingrene i.

Højdepunkter fra Smukfest 2017

Højdepunkter fra Smukfest 2017

Telia var også med på Smukfest 2017. Se højdepunkterne og fornem musikken og friheden.