De tre bedste Android-telefoner

SAMMENLIGNING: DE TRE BEDSTE ANDROID-TELEFONER

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre det lidt nemmere at finde din nye telefon. Derfor har vi sammenlignet tre suveræne Android-telefoner.

 

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre det lidt nemmere at finde din nye telefon. Derfor har vi sammenlignet tre suveræne Android-telefoner.

 

Huawei Mate 20 Pro

Den er flere gange blevet udråbt til at have "årets kamera". Den er hurtig som bare pokker og så, tør vi vel godt at sige, indeholder den det meste af, hvad fremtidens teknologi har at byde på.

 

 

En, to, tre kameralinser

Med hele tre kameralinser bestående af en 40 megapixel primær sensor, en ultra vidvinkel på 20 megapixel, og en 8 megapixel telefotolinse, er du sikret naturlige professionelle billeder af høj kvalitet. Som bonus er Huawei Mate 20 Pro udstyret med AI stabilisering, som giver ekstremt gode 4K optagelser.

En telefon med lang batterilevetid

Med et batteri på 4.200 mAh er det slut med pludselig at løbe tør for strøm. Når det endelig sker, så lover Huawei med deres 40w adapter opladning fra 0 til 70 procent på bare 30 minutter. Det går altså ikke bare stærkt, men rigtig stærkt. Er du træt af ledninger, så kan du også oplade din Huawei Mate 20 Pro trådløst.

En telefonskærm med masser af lys

Ud over fingeraftrykslæser i skærmen og ansigtslås, der rent faktisk virker, selv når det er mørkt, så får du en AMOLED skærm på 6,39 tommer og 1440 x 3120 pixels. Skærmen er klart en af de bedste på markedet. Ikke nok med at skærmen er stor, så er den lys, og Huawei har forstået af skabe et naturligt farvespektre. Skærmen er derfor klar og skarp, men ikke overeksponeret.

Generelt om Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro har dual-SIM og kommer i farverne sort, blå og lilla. Telefonens IP 68 certificering betyder, at du ikke skal græde over spildt mælk i din telefon, da den er sikret mod vand samt støv og snavs. 

Læs mere om Huawei Mate 20 Pro her

 

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+ er en stærk duellant til både iPhone, Huawei og OnePlus. Dens høje brugervenlighed og Exynos 9810 processor gør, at du ikke skal sidde og vente, når du åbner eller skifter mellem apps.

 

 

Dual kamera

Hvor Huawei Mate 20 Pro havde tre kameralinser, må du her nøjes med to. Dog er kameraet i Samsung Galaxy S9+ stadig fænomenalt. Selvom 12 megapixel ikke lyder af noget særligt, er kameraets optik, elektronik og sensor opgraderet. Det betyder, at du er sikret lyse og klare billeder, selv i mørke, da deres stacking feature renser billedet for støj. Når det kommer til video, får du også her kvalitet: 4K og stærk optisk stabilisering.

Skarpt display

Samsung er kendt for deres OLED-displays og man må sige, at de har gjort det igen med Galaxy S9+. Faktisk får du et af markedets bedste displays. Farverne er ultra skarpe, og med 6,2 tommer Infinity skærm og flot edge-to-edge design, er den en fryd for øjet.

Batteriet er som det plejer

Batteriet har Samsung ikke pillet synderligt ved. Du får 3.500 mAh, og selvom batteriet på ingen måde kan måle sig med Huawei Mate 20 Pro eller OnePlus 6T, så får du stadig en solid batterikapacitet samt Quick-Charge. Men ellers er der intet synderligt at ringe hjem om, når det kommer til batteriet i Samsung Galaxy S9+.

Generelt om samsung galaxy s9+

Savner du det velkendte jackstik i din telefon? Så er Samsung Galaxy S9+ sagen. De har nemlig beholdt jackstikket, så du stadig kan bruge dine yndlings høretelefoner. Telefonen kommer også med Dual-SIM funktion, så du kan have både dit arbejdsnummer og dit private telefonnummer i telefonen på samme tid.

Vil du læse mere om Samsung Galaxy S9+? Så klik her

 

OnePlus 6T

Lanceringen af OnePlus 6T i Danmark gik ikke ubemærket hen. Release-dagen skabte lange køer foran butikkerne og på nettet – hvilket ikke var uden grund. For med OnePlus 6T får du rigtig meget telefon for pengene.

 

 

OnePlus 6 i nye klæder

OnePlus 6T er en opgradering af OnePlus 6. Til dig, der ikke kender meget til OnePlus, er det en kinesisk telefonproducent, som kun har været på markedet siden 2013. OnePlus har længe været for de få, men på grund af prisen og den høje kvalitet af hardware er OnePlus i dag for alle.

Velkendt kamera

Var du glad for kameraet i OnePlus 6, bliver du det også for kameraet i OnePlus 6T – her er nemlig ikke lavet de store justeringer. 16 megapixel primært kamera med optisk stabilisering og et sekundært 20 megapixel kamera, sikrer dig igen detaljerede billeder i skarpe farver. De har dog tilføjet to nye funktioner: Studio Lighting, som giver en bedre portrætfunktion, og Nightscape, der giver flotte billeder – selv når det er mørkt.

Løb ikke tør for strøm

OnePlus 6T er flere gange blevet omtalt som årets telefon på grund af dens ekstremt gode ydeevne. Og med et stort batteri på 3.700 mAh og Fast Charge er du sikker på aldrig at løbe tør for strøm. Det skal dog nævnes, at OnePlus 6T til trods for det store batteri ikke understøtter trådløs opladning.

Stor og holdbar skærm

OnePlus 6T har en smule større skærm end sin forgænger, nemlig en 6,41 tommer AMOLED skærm med 1080 x 2340 pixels. Og hvis du er den uheldige type, som har tendens til at tabe sin telefon, er OnePlus 6T for dig. Med Corning Gorilla Glass 6 på både for- og bagside kan den nemlig holde til lidt af hvert.

Generelt om oneplus 6T

Der er ikke noget med at tabe telefonen i toilettet. For modsat Huawei Mate 20 Pro og Samsung Galaxy S9+, så er OnePlus 6T ikke vandtæt. Til gengæld har den en lille lækker feature: 'læsetilstand'. Så hvis du f.eks. læser mange bøger på din telefon, kan du med denne feature gøre skærmen sort/hvid med varm glød, som giver en meget behagelig læseoplevelse.

Se OnePlus 6T her

 

Kort sagt kan man sige:

Hvis du bare må have de skarpeste billeder til din Instagram, så kommer vi ikke uden om, at Huawei Mate 20 Pro med dens tre linser har det bedste kamera.

Vil du have høj brugervenlighed og ét af markedets bedste displays, så er Samsung Galaxy S9+ din nye telefon.

Skal du have en telefon med en kraftfuld ydeevne til en virkelig overkommelig pris, skal du prøve en OnePlus 6T.