Serieanbefaling: Game of Thrones

Serieanbefaling: Game of Thrones

På den samlede top 10 over de mest sete serier på HBO Nordic i 2016 finder vi ingen ringere end Game of Thrones. Det kommer nok ikke som en stor overraskelse, at hitserien har lagt sig i spidsen for de mest sete serier.

Se den samlede top 10 over de mest sete serier på HBO Nordic i 2016

Den populære fortælling om landet, hvor vintrene er lange og kampene om magten konstante, får de fleste til at sidde helt ude på stolekanten. Hvis du endnu ikke har givet denne krydsning mellem adventure-drama og fantasy en chance, synes vi, at det er på tide, at du overgiver dig til en af de bedst fortalte historier på det hvide lærred. For her er nok at følge med i. Ud over den detaljerige handling er skuespillet og de visuelle omgivelser en ren gave for dig, der kan lide at leve dig ind i et filmisk univers.Den barske vinter kræver sine ofre. Foto: HBO Nordic. 
©2017 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Inc.

Her dræbes din yndlingskarakter for et godt ord. Både onde og gode har lige gode chancer for at overleve, og må konstant være på vagt over for fjenderne, som befinder sig alle vegne. Det er dog ikke kun almindelige intriger, der udgør forhindringerne for konger, dronninger og opkomlinge i Game of Thrones. Ukontrollerbare og overnaturlige kræfter, der kan true menneskeheden, begynder at røre på sig rundt omkring i Westeros' Syv Kongedømmer. Samtidig lever forræderiet i bedste velgående, når flere af de mest magtfulde familier i kongeriget kæmper indædt for at herske over jerntronen. Det ultimative symbol på magt. Men kampen for kontrol har en pris. Man må være parat til at opgive alt for at stå i spidsen for de Syv Kongedømmer.

Sådan får du HBO Nordic med i dit Telia-abonnement

Selvom den populære serie er amerikansk, har serie-skaberne fået øjnene op for skuespiltalenter uden for deres kontinent. Derfor er der mange forskellige nationaliteter, der bidrager til at gøre Game of Thrones helt og aldeles magisk. En håndfuld af disse er endda danskere, som har indtaget både store og små roller gennem serien.

Blandt de medvirkende danskere finder vi:

  • Nikolaj Coster-Waldau som Ser Jaime Lannister (sæson 1-7)
  • Dar Salim som Qotho (sæson 1)
  • Birgitte Hjort Sørensen som Karsi (sæson 5)
  • Pilou Asbæk som Euron Greyjoy (sæson 6-7)
  • Frank Hvam som Citadel Maester (sæson 6)

 

Nikolaj Coster-Waldau i rollen som Ser Jaime Lannister. Foto: HBO NORDIC. 
©2017 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Inc.

Aktiver HBO Nordic på Mit Telia lige nu og følg med i Game of Thrones og alle de andre hitserier

I forrige sæson fulgte vi den fortsatte kamp mellem de adelige i Westeros for at vinde jerntronen. Og kampene fortsætter i sæson 7, der havde premiere den 16. juli 2017.

Der er i alt seks sæsoner af den populære fortælling om de familiefejder, krige og magtkampe, som foregår i det store rige Westeros. Sæson 1-6 er tilgængelige på HBO Nordic, og nye afsnit for sæson 7 bliver tilgængelige hver mandag.

  • Genre: Adventure, Drama, Fantasy
  • Imdb score: 9.5
  • Se den, hvis du kunne lide Breaking Bad eller Westworld