Smarthome produkter

Julegaven til dig, der har alt!

De fleste er lige nu på jagt efter årets julegaver, og hvorfor ikke gå direkte efter det, de fleste rent faktisk har brug for? Nemlig en hjælpende hånd.

De fleste er lige nu på jagt efter årets julegaver, og hvorfor ikke gå direkte efter det, de fleste rent faktisk har brug for? Nemlig en hjælpende hånd.

Danskerne har oplevet den store glæde ved at have maskiner til at vaske eksempelvis tøj og service. Det giver ekstra tid, som vi kan bruge på alt det, vi hellere vil bruge vores tid på. Derfor giver det god mening at udstyre hjemmet, så det hjælper os endnu mere i det daglige. Det kan både bidrage til større tryghed, mindre koordinering og endda et bedre helbred.

Der er mange muligheder, så vi har samlet tre smarthome-løsninger til styring af lys, lyd og luft, som kan skabe stor værdi for dig og dit hjem. Måske kan du finde en oplagt julegave til dig selv eller en, du holder af.

 

Den lille smarthøjttaler, som du styrer med stemmen

Google Nest Mini er den perfekte julegave til dem, der har hænderne fulde, eller som elsker at kommandere lidt. Den stemmestyrede Google Assistent er nemlig klar til at hjælpe og adlyde dine ordrer. Du kan bede Google Nest Mini om hjælp til at tænde eller slukke lyset – også selvom du gør det fra den anden ende af rummet. Den er også parat til at afspille musik eller sætte dit ur.

Forestil dig for eksempel disse scenarier fra en helt almindelig hverdagsaften i december: Du kommer ind af døren med favnen fuld af pakker og skal have tændt lyset, du står i køkkenet og vil skabe lidt hyggestemning, du smækker kyllingen i ovnen og skal have sat timeren. Det er nemt – du siger bare ”Hey Google, tænd lyset”, ”Hey Google, spil noget julemusik” og ”Hey Google, indstil en timer på 45 minutter til kylling”. Smart, ik? Og når du går i seng, beder du bare din Google Nest Mini om at sætte din alarm og slukke lyset, mens du ligger og varmer dig under dynen.

Din Google Nest Mini er nemlig til for at servicere dig, og kun din fantasi sætter grænser for, hvad du kan bede og spørge den om. Den kan nemlig hjælpe med alt fra vind og vejr til transporttider og påmindelser. Den er lille  mere præcist kun 5 cm høj og 10 cm bred  så den kræver ikke meget plads. Og så er den skabt med omtanke for miljøet, da den er fremstillet af 100 % genanvendte plastikflasker. Den er med andre ord den perfekte julegave til manden eller kvinden, der har alt – undtagen flere timer i døgnet selvfølgelig.

Gaveidé: Få hjælp til alverdens ting i hjemmet med Google Nest Mini

 

En bærbar lampe med en masse muligheder

Med denne lille, smarte Philips Hue Portable Go Bt lampe kan du tage lyset med dig overalt. Det er nemlig en mobil lampe, som du kan indstille til både varm og kølig belysning, og som har et hav af farvemuligheder, så du kan sætte den helt rigtige stemning. Du kan sætte en timer på den, bruge den til at vække dig med en bestemt lysindstilling og skabe hygge med dæmpet belysning ved sengetid.

Tag den med dig, når du sætter dig i en mørk krog for at læse en god bog, eller hvis du og dine gæster hygger på terrassen eller altanen og mangler lidt lys, når mørket falder på. Eller brug den med meget dæmpet belysning i soveværelset, hvis du skal op om natten af den ene eller anden grund.

Det kan være svært at finde den helt rette natlampe til de små. Ikke for lyst og ikke for mørkt. Med Philips Hue Portable Go Bt kan I sætte stemningen på børneværelset til både leg, læsning af godnathistorier eller som hjælp til den, som er mørkeræd. Vælg et varmt farvetema, som matcher værelset og skaber hygge, dæmp lyset, så det er nemmere at falde i søvn og sæt det til at lyse ganske lidt, så der aldrig er bælgmørkt.

Det ekstra smarte ved denne transportable lampe er, at du kan styre den med din mobil ved hjælp af Philips Hue app’en og derfor ikke behøver at være i nærheden af lampen for at tænde eller indstille den. Vær opmærksom på, at denne lampe er en del af Philips Hue serien, og hvis du vil have et intelligent lyssystem, skal du bruge en Hue Bridge, som er ’hjernen’, der giver dig mulighed for at koble systemet sammen.

Julegave: Brug Philips Hue Portable Go Bt til at skabe den rette atmosfære, der passer til dit humør og din hverdag

 

Få bedre indeklima med en intelligent vejrstation

Har du tænkt over, hvor vigtigt det er med et godt indeklima – og at luften i dit hjem kan være mere forurenet end den udenfor? Vi tilbringer enormt meget tid indendørs, men glemmer måske at tænke over, hvordan luften i boligen påvirker vores helbred. For høj luftfugtighed kan eksempelvis medvirke til både hovedpine, allergi og fugtskader. Netatmo Smart Weather Station måler indendørs luftforurening gennem en CO2 sensor, som sender dig advarsler, så du kan lufte ud i hjemmet, når det er nødvendigt.

Udover at have fokus på, om luften indendørs indeholder den rette mængde fugt, kan Netatmo Smart Weather Station være en rigtig god hjælp, når du skal udenfor. Den leverer nemlig også real-time data på temperatur, luftfugtighed, luftkvalitet og generelle vejrforhold, så du bogstavelig talt kan blive godt klædt på til turen på arbejde, skole osv.

Julekup: Få styr på indendørs luft og udendørs vejrforhold med Netatmo Smart Weather Station