Festival pakning

Smukfest 2019: Det har gæsterne med i tasken

Vi har sendt Mattias Hundebøll ud for at undersøge, hvad Smukfest-gæsterne på Kærligheden har med i tasken.

Vi har sendt Mattias Hundebøll ud for at undersøge, hvad Smukfest-gæsterne på Kærligheden har med i tasken.

De lavpraktiske remedier

For Smukfest-gæsterne er det ikke soveposen og liggeunderlaget, der fylder mest på pakkelisten. Det er derimod de mere lavpraktiske remedier, der bliver altafgørende på festivalen. Særligt gaffatape blev fremhævet af flere som en vigtig festival essential. Og med god grund: den lille sølvfarverede tape er et sandt vidundermiddel, når teltet er ved at gå op i limningen, campingstolen har knækket et ben eller pavillonen har fået en revne.

I samme boldgade finder vi andet praktisk gear som pincet og Schweizerkniv. Hvorfor lige disse to kan karakteriseres som vigtige punkter på pakkelisten, vil vi lade være op til dig at vurdere.

Der skal strøm til

En analyse, som YouGov har gennemført for Telia viser, at mobilen er en af de ting, danskerne nødigst vil undvære, når de er på festival. Alligevel blev mobilen slet ikke fremhævet af de Smukfest-gæster, vi talte med. Det gjorde din mobils bedste ven, powerbanken, til gengæld. Den lille smarte oplader, som du kan have med i tasken eller lommen er guld værd på festivalen, hvor du er langt fra en stikkontakt. På Smukfest kan du igen i år købe Telias Smukfest powerbank, som du én gang dagligt kan få ombyttet til en nyopladet på festivalen. Læs mere om og køb din Smukfest powerbank lige her.

Det mest nødvendige

Det tyder ikke på, at forfængelighed fylder meget blandt Smukfest-gæsterne. Det er i hvert fald ikke shampoo, make-up og deo, der topper listen. I stedet blev håndsprit fremhævet som en vigtig festival-partner. Det forstår vi godt. Festivaler er ikke just kendt for at være de mest hygiejniske steder, og en lille håndsprit er ekstra praktisk at have i lommen eller tasken, når toiletterne endnu engang er løbet tør for sæbe.

Skal du på festival i det danske sommerland, skal du som regel både finde plads i tasken til regnjakke og solbriller. Men overraskende nok er det ikke disse ting, gæsterne på Smukfest noterer højest på pakkelisten. Når det kommer til tøjet, er det for mændene derimod et stykke tøj lidt tættere på kroppen. Det er nemlig underbukser – og gerne rigtig mange af dem.

Dagen derpå

Dagen derpå kan være hård på festivalen – især hvis der har været alkohol involveret. Derfor fremhæver Smukfest-gæsterne, at et vigtigt punkt på pakkelisten er saltholdige snacks som TUC kiks, saltstænger og chips.

Gaffatape, powerbank og rene underbukser – listen over Smukfest-gæsternes vigtigste festivalgear spænder bredt. Før du ser dig om, er det festivalsæson igen. Så gem disse tips, der kan vise sig at blive vigtige, når pavillonen endnu engang er gået i stykker, og du opdager, at du har glemt gaffatapen.

Er du i festivalstemning? Så læs med

Smukfest

Bliv klar til Smukfest

Telia er med på Smukfest 2019, hvor vi sørger for fornyet energi til både dig og din mobil. 

Smukfest powerbank

Smukfest powerbank

Hold liv i mobilen under Smukfest med vores Smukfest-powerbank. Du kan købe den i vores webshop eller på en af vores byttestationer, som du finder på Smukfest.

Beskyt mobilen på festivalen

Sådan beskytter du mobilen på festivalen

7 tips til, hvordan du beskytter din telefon på festivalen.

Telia Smukfest musikleksikon

Bliv klar til Smukfest med musikleksikon fra Telia

Fem tips til, hvordan du med musikviden og god timing lukker munden på dine bedrevidende venner.

De bedste mobiler til festivalen

De bedste mobiler til festivalen

Vi giver dig vores bud på 12 mobiler, der kan stå festivaldistancen.

Højdepunkter fra Smukfest 2017

Højdepunkter fra Smukfest 2017

Telia var også med på Smukfest 2017. Se højdepunkterne og fornem musikken og friheden.

Up dit instagame

Up dit Insta-game

Vil du tage dine Instagram-billeder til det næste niveau? Så er hjælpen på vej i form af 5 apps, du skal have fingrene i.

Længere batteritid på mobilen

HOLD LIV I TELEFONEN PÅ FESTIVALEN

8 tips til, hvordan du får længere batteritid på din telefon på festivalen.

The Minds of 99 surprisekoncert

Surprisekoncert med The Minds of 99

Vi overraskede Smukfest med en surprisekoncert med The Minds of 99.