Smukfest surprisekoncert The Minds of 99

Surprisekoncert på Smukfest med The Minds of 99

Smukfest fik lidt ekstra kærlighed, da vi sammen med The Minds of 99 overraskede festivalsgæsterne med en surprisekoncert.

Smukfest fik lidt ekstra kærlighed, da vi sammen med The Minds of 99 overraskede festivalsgæsterne med en surprisekoncert.

The Minds of 99 gæster i år Smukfest, og vi havde lokket dem til at give festivalen lidt ekstra kærlighed. Sammen med bandet overraskede vi festivalgæsterne på KærligHeden med en surprisekoncert. Se, hvordan vi hjalp de trætte smuklinger med at lade batterierne op, så de kunne fokusere på at føle sig maks fri under bøgetræerne.

 

Telia er med under hele Smukfest, hvor vi sørger for fornyet energi til dig og din mobil. Flad ud i vores loungeområder, mens du lader mobilen op, eller køb vores Smukfest-powerbank, som du hver dag gratis kan bytte til en fuldt opladet powerbank. Vi sørger med andre ord for, at du kan holde liv i telefonen under bøgen, så du kan få alle musikoplevelserne med uden at løbe tør for strøm.

I år gør vi det også nemt for dig og dine venner at finde hinanden og jeres camps i bøgeskoven. Med Telia Locator app'en slipper I for at bruge kostbar energi på at lede efter hinanden - med app'en er I fri til at nyde festivalen.

Er du i festivalstemning? Så læs med

Smukfest

Mere Smukfest?

Telia er med på Smukfest 2018, hvor vi sørger for fornyet energi til både dig og din mobil. 

Smukfest powerbank

Smukfest powerbank

Hold liv i mobilen under Smukfest med vores Smukfest-powerbank. Du kan købe den i vores webshop eller på en af vores recharge-stationer, som du finder på Smukfest.

Telia Locator

Find dine venner på festivalen

Vil du gerne være fri for at blive væk fra dine venner i Bøgeskoven? Download Telia Locator og find eller bliv fundet. Nemt og enkelt.

Up dit instagame

Up dit Insta-game

Vil du tage dine Instagram-billeder til det næste niveau? Så er hjælpen på vej i form af 5 apps, du skal have fingrene i.

Beskyt mobilen på festivalen

Sådan beskytter du mobilen på festivalen

7 tips til, hvordan du beskytter din telefon på festivalen.

Festival essentials

Her er dine festival-essentials

5 ting du skal have med i tasken, når du tager på Smukfest.

Højdepunkter fra Smukfest 2017

Højdepunkter fra Smukfest 2017

Telia var med på Smukfest 2017. Se højdepunkterne og fornem musikken og friheden.

De bedste mobiler til festivalen

De bedste mobiler til festivalen

Skal du et smut forbi Smukfest eller en af de andre danske festivaler denne sommer? Så giver vi dig vores bud på mobiler, der kan stå festivaldistancen.

Længere batteritid på mobilen

HOLD LIV I TELEFONEN PÅ FESTIVALEN

8 tips til, hvordan du får længere batteritid på din telefon på festivalen.