serieanbefaling: premiere på den nye twin peaks

serieanbefaling: premiere på den nye twin peaks

Nu kommer den længe ventede forsættelse på hitserien Twin Peaks. Den nye serie udspiller sig 25 år efter, at det brutale mord på homecoming queen Laura Palmer chokerede indbyggerne i en lille by i det nordvestlige USA.

Originalserien Twin Peaks rullede over skærmene I starten af 90’erne og er blevet en af tv-historiens mest banebrydende serier, og nu er Showtime klar med en opfølger. Den nye Twin Peaks er skrevet og produceret af seriens skabere og executive producenter David Lynch og Mark Frost samt executive produceret af Sabrina S. Sutherland. Serien er instrueret af David Lynch og vil få premiere eksklusivt på HBO Nordic i Danmark den 22. maj.

Fra Twin Peaks. Copyright: SHOWTIME 2016

Når du har HBO Nordic i dit abonnement, kan du her se, hvordan du aktivere servicen - og kommer i gang med at se mere end 3.500 afsnit, f.eks. True Detective, Game of Thrones og The Affair.

I den længe ventede nye Twin Peaks-serie medvirker mange nye navne og adskillige fra det originale cast, deriblandt Kyle MacLachlan som FBI Special Agent Dale Cooper. Så du kan godt glæde dig til den nye Twin Peaks, der kommer til at byde på 18 x 60 minutters spænding.

David Lynch og Miguel Ferrer i Twin Peaks. Foto: Suzanne Tenner/SHOWTIME


Hvis du er typen, der sætter pris på et mystisk krimidrama, og endnu ikke har stiftet bekendtskab med originalserien Twin Peaks, har du noget godt i vente. Den har en score på 8.9 på IMDb og alle afsnittene ligger klar til dig på HBO Nordic.

Den nye serie i 18 dele får premiere 22. maj og indledes med et dobbeltafsnit på to timer.

Skal du se med? Husk, at du kan få HBO Nordic inkluderet i flere af vores mobilabonnementer - uden at det koster ekstra.