Blogger og fotograf tester Samsung Galaxy S9+

Blogger og fotograf tester Samsung Galaxy S9+

Samsung er udkommet med to nye Galaxy mobiler med fede funktioner. Vi har derfor fået hjælp af blogger Mette Marie Lei Lange til at teste Galaxy S9+. Mette Marie har bloggen TwinPeaks.dk og bruger video og billeder hver dag, når hun kommunikerer med sine mange følgere på sin blog og Instagram. For at sammenligne mobilens brugervenlighed og kameraets kvalitet, tog Mette Marie sin gode ven, fotografen Morten Nordstrøm, med ud for at teste den nye Samsung. Selvom Morten er professionel fotograf, er det bestemt ikke fremmed for ham at tage lækre billeder med et mobilkamera. Da han startede sin Instagramprofil, delte han udelukkende fotos taget fra mobilen. Derfor var det helt oplagt at få Morten og Mette Marie til at afprøve og anmelde kameraet i Galaxy S9+.

 

 

virkelig god Lysfølsomhed

Det første, den dynamiske duo tog udgangspunkt i at teste, var kameraets lysfølsomhed. Galaxy S9+ har nemlig to kameraer på bagsiden, der er skabt til at kunne tilpasse lysfølsomheden og give skarpere billeder uanset belysningen.

 

Fra Morten Nordstrøms Instagramprofil

 

Morten har en international følgerskare, så når han deler billeder på Instagram, foregår det selvfølgelig på engelsk, så alle kan følge med. Det han hæfter sig mest ved, er de mange indstillingsmuligheder, der betyder, at man kan tage rigtig gode kvalitetsbilleder i svag belysning, fordi kameraet selv kan gå ind og justere omgivelsernes lys. Og som den fotograf han er, ser han også en stor fordel i, at man selv kan gå ind og justere på det hele manuelt. Og som man kunne læse på Mette Maries Instagramprofil, var hun også svært begejstret for mobilens kamera, der viste sig at være "S I N D S S Y G T !"

 

Sådan så det ud da Mette Maria og Morten var rundt i hjembyen Køge for at få gennemtestet lysfølsomheden på Galaxy S9+

 

 
Fra Mette Maries Instagramprofil

 

Udover at teste mobilen i et vinterramt Køge, har Mette Marie også haft en Samsung Galaxy S9+ med på sin rejse til Marrakech. På hendes blog kan du se de fantastiske billeder og høre, hvorfor Mette Marie skriver "kameraet er uden sammenligning det bedste, jeg nogensinde har oplevet. Jeg havde min egen mobil med også, så jeg kunne ikke lade være med at sammenligne én til én, og Samsung’en vandt med længder. Really!"

 

sjov SUPER SLOW MOTION funktion

Den næste vigtige kamera-feature på de nye Galaxy modeller er, at man kan optage video i super slowmotion. Det betyder, at kameraet kan tage 960 billeder pr. sekund, hvilket giver mulighed for at se alle de bevægelser, man umuligt kan fange med det blotte øje! Den funktion skulle selvfølgelig testes op ad en smuk baggrund ved hjælp af en ægte efterårs natur-accessory. Det blev til en videobid, der bragte ren begejstring for den meget smukke super slowmotion optagelse, Morten fik lavet af at Mette Marie, der kastede en bunke visne blade op i luften. Se dem teste Samsungs super slowmotion lige her.

 

Har du fået lyst til at se nærmere på de nye modeller fra Samsung? Så kan du finde dem her!

 

"Jeg er en emoji"

 

 

Sidst, men ikke mindst, er det muligt at lave sin egen personlige emoji, en feature der især fik fanget Mette Maries opmærksomhed - og med god grund! Det er en vildt sjov funktion. Det eneste man skal gøre, er at tage et billede af sig selv og bagefter vælge hårfarve, tøj og bevægelser. Her kan du se, hvordan Mette Marie og Mortens emojis kom til at se ud.

 

andre anmeldeldere på banen

Ifølge Mortens opslag på Instagram har dem, der har købt den nye Galaxy noget at glæde sig til. Og han er ikke den eneste fagperson, der ikke kan få armene ned over kameraet og billedkvaliteten på Galaxy S9+. DxOMark, der uafhængigt tester tusindvis af linser på mobiltelefoner og kameraer for at sammenligne billedkvalitet, har nemlig placeret Galaxy S9+ på førstepladsen på listen over mobiler med de bedste kameraer. Se hele listen her!

Galaxy S9 og S9+ kommer i tre lækre farver. Vælg mellem blå, sort og lilla. Vi er selvfølgelig især vild med den nye lilla.

 

Køb Samsung Galaxy S9 eller S9+ lige her.