Din regning

Du kan se og betale din regning på Mit telia.

1. Log på Mit Telia
  2. Klik på "Regning"
  3. Du får nu en oversigt over dine regninger og har samtidig mulighed for at betale dem.

Betal regning

1. Klik på "Regning" i menuen
  2. Klik på den regning, som du ønsker at betale
  3. Klik på "Betal nu".

Det koster ikke ekstra at betale via Mit Telia.

Hvorfor er min regning højere end forventet?

Årsager, til at din regning er højere end normalt, kan blandt andet være:

• Indholdstakserede sms'er
    Det kan fx være køb af busbilletter, spil, ekstra datapakker eller stemmeafgivelser i forbindelse med tv-programmer.
  • Donationer
    Det kan fx være donationer til Knæk Cancer eller Danmarksindsamlingen.
  • Udlandstelefoni
    Det kan fx være opkald til udenlandske numre fra Danmark eller brug af data uden for EU.
  • Rykkergebyr
    Det kan være, at vi har registreret betaling af en regning for sent og du derfor har fået et rykkergebyr.

Husk, at forbruget på din regning fra Telia er godt en måned bagudfaktureret. F.eks betaler du først for en busbillet, du køber den 16. april, på den regning du skal betale den 1. juni.