Hvordan får jeg et nyt SIM-kort?

Du bestiller hurtigt og nemt et nyt SIM-kort ved at:

1. Logge på Mit Telia
  2. Vælge "Abonnement" i menuen
  3. Klikke på "Bestil nyt SIM-kort"
  4. Indtaste leveringsadresse
  5. Vælge, om SIM -kortet skal være aktivt fra start, eller om du selv vil aktivere det på Mit Telia.

Det er gratis at bestille og aktivere SIM-kort på Mit Telia.

Hent et nyt SIM-kort i en af vores mange butikker

Du kan også hente et nyt SIM-kort i en af vores butikker. SIM-kortet kan aktiveres gratis på Mit Telia.

Personalet i butikken kan hjælpe med at udskifte og aktivere dit nye SIM-kort, såfremt du er ejer af nummeret og har medbragt gyldigt billede-ID.

Find din nærmeste butik her.