Kan jeg bruge min mobil i udlandet?

Ja, du kan sagtens bruge din mobil i udlandet, medmindre du har Telia Stay eller 4junior.

Det betyder, at du kan bruge al din tale, sms/mms og en del af din inkluderede data, når du rejser på ferie i EU.

I listen herunder kan du se, hvor meget data du kan bruge i EU med vores forskellige abonnementer.

EU-abonnementer

Inkluderet data i EU

ONE

15 GB

ONEMORE

Deler data fra hovedabonnementet (ONE)

SMART15

10 GB

SMART6

5 GB

4EVERYTHING Premium

10 GB

4EVERYTHING Light

10 GB

4SURE Premium

10 GB

Telia Go

5 GB

4FUN

5 GB

Ekstra bruger med 2 services

Deler data fra hovedabonnementet

Ekstra bruger med 1 service

Deler data fra hovedabonnementet

ONE WORLD (kan også bruges i USA, Thailand og Tyrkiet)

20 GB

ONEMORE WORLD

Deler data fra hovedabonnementet (ONE WORLD)

Hvad hvis du bruger al din data (inden for EU)?

Du skal ikke være nervøs for, at du pludselig får brugt al din inkluderede data i EU. Vi sørger nemlig for at give dig besked via sms, hvorefter du kan vælge fortsat at bruge data eller helt blokere for data.

Skal du rejse uden for EU?

ONE WORLD er det rette abonnement, hvis du skal til USA, Thailand eller Tyrkiet, hvor du har mulighed for at bruge 20 GB. ONE WORLD dækker også Norden, Baltikum og EU. Skal du til et andet land, betaler du udlandspris.

Se udlandspriser