Hvordan betaler jeg min regning?

OBSBetal din regning på Mit Telia

1. Klik på "Regning" i menuen
  2. Klik på den regning, som du ønsker at betale
  3. Klik på "Betal nu".

Det koster ikke ekstra at betale via Mit Telia.

Log på Mit Telia

Tilmed din regning til kortbetaling på Mit Telia

1. Gå ind på Mit Telia

2. Log på med din mailadresse og din adgangskode

3. vælg "regning"

4. Under "din betalingsmetode" ser du linket "tilmeld kortbetaling"

5. klik på linket

6. udfyld informationerne og tryk "opret abonnement"

Husk kortbetaling er gratis
Din betalingsmetode bliver opdateret på Mit Telia efter 2 timer.

Betal din regning med girokort

Du kan betale din regning via din netbank ved at indtaste oplysningerne fra dit girokort (markeret nedenfor). Det koster 49 kr. at modtage et girokort.
OBS. Husk at du kan spare 39,25 kr./måneden, hvis du tilmelder regningen til Betalingsservice.

Tilmeld til Betalingsservice

Betal din regning via bankoverførsel

Mobil:

• Bank: Danske Bank
  • Reg nr: 4073
  • Kontonummer: 3100010518

Husk at tilføje dit kundenummer, så vi kan se, hvem der har betalt.

Bredbånd (kundenummer på 8 cifre):

• Bank: Danske Bank
  • Reg nr: 4073
  • Kontonummer: 3100156288

Husk at tilføje dit kundenummer, så vi kan se, hvem der har betalt.

Bredbånd (kundenummer på 9 cifre):

• Bank: Danske Bank
  • Reg nr: 4073
  • Kontonummer: 3100010518

Husk at tilføje dit kundenummer, så vi kan se, hvem der har betalt.

Delbetaling:

• Bank: Danske Bank
  • Reg nr: 3274
  • Kontonummer: 3274000953

Husk at tilføje dit delbetalingskontonummer, så vi kan se, hvem der har betalt.

Du skal være opmærksom på, at bankoverførsler til Telias konto kan tage op til 5 hverdage at registrere på dit kundenummer.