Hvordan aktiverer jeg Spotify?

For at aktivere Spotify Premium, skal du vælge Services på Mit Telia og følge guiden:

1. Klik "Spotify Premium"
  2. Klik "Aktivér Spotify Premium"
  3. Vælg om du i dag betaler for Spotify:

Ja > Du kan nu vælge, om du vil aktivere det på din nuværende konto. Hvis du ønsker dette, skal du opsige dit nuværende abonnement via linket. Når du har passeret opsigelsesdatoen, kan du aktivere det på Mit Telia.
Hvis du vælger nej, bliver du guidet til, hvordan du opretter en konto hos Spotify.

Nej > Du bliver guidet til, hvordan du opretter en konto hos Spotify.

Nu er du klar til at bruge Spotify Premium.