Sikkerhed og drift

Sikkerhed og drift

Sikkerhed og drift


Nej. Hvis din nuværende fastnetforbindelse også benyttes til alarm, må du ikke bestille det pågældende telefonnummer overflyttet til Telia, da din alarmlinie ellers vil blive opsagt.

Vær opmærksom på, at hvis du omlægger din alarm til en GSM- baseret løsning vil det fungere sammen med din bredbåndstelefoni- løsning.

Nej. Men det kan man heller ikke hvis man har traditionel fastnet og har en trådløs telefon.

Der er sikkerhedsmæssige fordele og ulemper ved både bredbåndstelefoni og traditionel fastnettelefoni. På bredbåndstelefoni er du afhængig af, at din bredbåndsforbindelse fungerer, hvilket igen forudsætter at der er strøm. Traditionel fastnettelefoni fungerer uafhængigt af bredbåndsforbindelsen og af om der er strøm eller ej - medmindre man har en trådløs telefon eller ISDN2, der begge kræver strøm.

Til gengæld er bredbåndstelefoni sværere at aflytte end almindelig fastnettelefoni, da der ligger både data og tale "blandet godt sammen" på bredbåndsforbindelsen.

Ja.

Nej.

Når du bliver Bredbåndstelefoni kunde hos Telia lægges der en prioritering af taletrafik på din bredbåndsforbindelse. Det betyder at uanset hvor meget båndbredde du har og hvor store filer du up- eller downloader vil din telefoni fortsat fungere. Taler du ikke, frigøres de ca. 106 Kbit/s, som en samtale fylder, til internetsurf.

Nej. Tale prioriteres over både tv og datatrafik på bredbåndsforbindelsen. Prioriteringen af trafik er:

  • Telefoni
  • Tv
  • Internet surf