Vejledning til opsætning af router

Sådan installerer du Telia Bredbånd

Vejledning til opsætning

Det er let at installere Telia TV med bredbånd. I pakken med dit udstyr finder du en Quickguide med en udførlig beskrivelse af, hvordan du tilslutter og opsætter dit udstyr, netværk og din e-mail.

Du kan først tilslutte din bredbåndsforbindelse når forbindelsen er aktiveret. Du modtager en e-mail fra Telia med aktiveringsdatoen.

Se hvor nemt det er at installere Telia Bredbånd

Bredbånd guide - Så let installerer du Telia Bredbånd

Tilslut dine enheder til dit trådløse netværk

Som bredbåndskunde hos Telia har du en trådløs router. Her på siden kan du se, hvordan du tilslutter din computer, tablet, smartphone m.v. til dit trådløse netværk.

Sådan gør du

Måden hvorpå du tilslutter dine enheder til dit trådløse netværk afhænger af enheden. Klik på den enhed, du ønsker at tilslutte i oversigten nedenfor.

Ændring af netværks-navn og adgangskode

Det er af sikkerhedsmæssige årsager altid en god idé

at ændre det netværksnavn og den netværkskode,

som routeren leveres med. Her kan du se hvordan, du gør.