Tilslut din pc til dit trådløse netværk

WiFi Guide

Sådan tilslutter du din pc til dit trådløse netværk.

Vælg den guide som passer til dit styresystem.

Sådan tilslutter du din PC med Windows 7 til dit trådløse netværk

Trin 1

Klik på Wi-Fi-ikonet i Process linien nede i højre hjørne.

Trin 2

Vælg dit netværk fra listen over tilgængelige netværk. (netværksnavn og adgangskode findes bag på routeren)

Trin 3

Klik på "opret forbindelse"

Trin 4

Indtast dit password (netværksnøgle) og klik OK. (Koden der skal indtastes er adgangs-koden som står bagpå din router, samt på det løse klistermærke i routerpakken).

Trin 5

Når du er tilsluttet vil Wi-Fi-ikonet blive hvidt.

Windows Vista Wifi guide:

Sådan tilslutter du din PC med Windows Vista til dit trådløse netværk

Trin 1

Kilk på Windows ikonet i menu baren.

Trin 2

Klik på "Opret forbindelse" i startmenuen.

Trin 3

Vælg dit netværk fra listen over tilgængelige netværk og klik på "Opret forbindelse" (netværks navn og kode findes bag på routeren)

Trin 4

Indtast dit password (netværksnøgle) og klik OK. (Koden der skal indtastes er adgangs-koden som står bagpå din router, samt på det løse klistermærke i routerpakken).

Sådan tilslutter du din PC med Windows XP til dit trådløse netværk

Trin 1

Klik på Wi-Fi-ikonet i Process linien nede i højre hjørne (Evt et forstørret billede af ikonet).

Trin 2

Find dit netværk i listen over tilgængelige netværk, og dobbelt klik på det. (Koden der skal indtastes er adgangs-koden som står bagpå din router, samt på det løse klistermærke i routerpakken).

Trin 3

Indtast dit password (netværksnøgle) i de to felter og klik "Opret forbindelse"

Trin 4

Når du er tilsluttet vil kassen være markeret med et "Tilsluttet" ud for stjernen. Du kan nu lukke "Trådløs netværksforbindelse" vinduet.

Tilslut også andre enheder til WiFi

Det er muligt at tilslutte flere enheder til dit netværk. Vælg mellem de øvrige WiFi guides: