Hastighed

Hastighed

På denne side finder du hjælp og vejledning til din bredbåndshastighed.

På denne side finder du hjælp og vejledning til din bredbåndshastighed.

SKIFT TIL EN højere eller lavere HASTIGHED

Kontakt kundeservice for at skifte til en højere eller lavere hastighed.

Vær opmærksom på, at du vil blive opkrævet et beløb jf. prislisten, hvis du skifter til en lavere hastighed.

Guide til hastigheder 10-20 mbit
Guide til hastigheder 2-4 mbit

Hvilken hastighed kan jeg få?

Du kan få hastigheder på mellem 10 og 300 Mbit bredbånd via telefonstik, 4G netvæk, kabelTVstik og fiber. Telia har med andre ord en bredbåndsløsning til dig, uanset hvad dit behov er.

Når du bestiller bredbånd, laver vi et tjek på din adresse for at få en indikation af, hvilken hastighed vi kan tilbyde dig.

Se hvilken hastighed, vi kan tilbyde dig.

Hvilken hastighed kan jeg forvente?

Telia leverer, i lighed med resten af branchen i Danmark, efter "Best effort" princippet. Best effort betyder, at bredbåndshastigheden er fastlagt til at ligge inden for et interval imellem en minimums- og en maksimumshastighed.

Når du bestiller en hastighed, f.eks. op til 10 Mbit, er det derfor ikke altid, at det er præcist den hastighed, du får. Det er nemlig ikke på forhånd muligt for os at vide nøjagtigt, hvor meget båndbredde lige præcis din forbindelse kan trække. Alle vores hastigheder kommer dog med en minimumshastighed, som er den, du minimum kan forvente at få.

Hastigheden afhænger bl.a. af afstanden imellem installationsadressen og centralen, kvaliteten af det kobber, der forbinder de to punkter og evt. andet udstyr installeret på adressen.

Læs mere under bredbåndsfakta.

Du kan også teste din nuværende internethastighed her.