Kan jeg få Telia Bredbånd?

Kan jeg få Telia Bredbånd?

Telia tilbyder op til 2, 4, 10, 15-, 20-, 25-, 30-, 40- og 50 Mbit bredbånd overalt i Danmark - forudsat at der er en ledig telefoni kobberforbindelse ind i hjemmet. Hvis vi ikke kan levere den bredbåndsforbindelse, du har bestilt, bliver du kontaktet af Telia.

Bestil bredbånd

Nej!

Det er dog en forudsætning at der er ledig telefonkobber på adressen og at du har et fastnetstik eller et multistik. Har du ikke sidstnævnte, kan du mod en merpris bestille en installation af multistik.

Der skal være en kobber-forbindelse ind i hjemmet, og så skal der være et telefonstik eller et multistik. Hvis stikket mangler eller er afbrudt, kan der bestilles en installation, der ikke er inkluderet i prisen.

Ja, hvis du lever op til de øvrige betingelser for at få bredbånd.

Nej. Efter bestilling og installation foretager Telia endnu et check, og først på det tidspunkt ved vi om kobberkvaliteten er i orden, eller om der andre forhold der bevirker at bredbånds-forbindelsen ikke kan leveres i den ønskede hastighed.

Udover kobberkvalitet og tilgængelighed, kan der være andre services, som umuliggør bredbånd. Det kan være alarmnet, medløbstæller, nummerbestemt ringning og andet. Disse services skal opsiges før bredbåndsforbindelsen kan etableres.

Ja!

Hvis dit nuværende telefonabonnement forudsætter at du har bredbånd hos den pågældende udbyder (typisk kaldet bredbåndstelefoni eller VoIP), skal du være særligt opmærksom på at din telefoniaftale vil blive opsagt og nummeret nedlukket når du opsiger din bredbåndsaftale. For at undgå at dit telefonnummer nedlukkes kan du bestille Telia Bredbåndstelefoni samtidig med bestilling af Telia Bredbånd. Derefter sørger Telia for at dit nuværende telefonnummer automatisk overflyttes til et telefoniabonnement hos Telia når din nye forbindelse er etableret.

Du kan teste din internethastighed på dit bredbånd, ved at bruge vores internet hastighedstester