Udstyr

Telia leverer alt udstyr, der er nødvendigt, for at du kan tilslutte din computer eller netværksboks til et netværksstik og komme på internettet via dit bredbånd. Læs mere om Telias trådløse router

Udstyret er Telias ejendom, det må ikke ødelægges eller ændres og det skal returneres ved aftalens ophør. Kabler behøver du dog ikke at returnere. Modtager vi ikke udstyret efter rykker, modtager du faktura på udstyret.

Udstyret sendes med pakkepost til leveringsadressen, så snart vi ved om levering er mulig. Hvis det efter installation viser sig umuligt at levere bredbånd, får du tilsendt en retur-seddel, så udstyret kan returneres uden det koster dig noget.

Det afhænger af, hvad der står i aftalen med din forrige leverandør. Telia genanvender ikke andre operatørers udstyr.

Ja. Med vores trådløse router kan du både tilslutte flere computere, tablets, spillekonsoller og smartphones - både trådløst og med kabel.

Ja, hvis den nye adresse lever op til betingelserne for levering af Telia Bredbånd. I modsat fald må aftalen med Telia om bredbånd opsiges. Telia vil i praksis sørge for at opsigelsen af aftalen på den gamle adresse falder sammen med oprettelsen af den nye aftale på den nye adresse. Se betingelserne her

Ja, hvis du har en Thomson- eller Technicolor router. Har du spørgsmål til portforwarding skal du kontakte teknisk support.