Kampagne info

Læs alt om Telia's Bredbånd, Bredbåndstelefoni samt TV kampagner.

Læs alt om Telia's Bredbånd, Bredbåndstelefoni samt TV kampagner.

Telefoni er inkluderet med Telia Bredbånd

Telefoni er inkluderet med Telia Bredbånd

Der følger altid fastnettelefoni med et bredbåndsabonnement fra Telia.
Hurtig og nem installation

Hurtig og nem installation

Telia Bredbånd er hurtigt og nemt at installere. Du får altid en trådløs router med til 0 kr.
Telia TV

Telia TV

Se tv direkte på din computer, tablet og smartphone. Hvor du vil og når du vil.

Hos Telia kan du få bredbånd i hele landet. Hurtigt, sikkert og selvfølgelig trådløst i hele hjemmet - dét er Telia Bredbånd. Du får oven i købet bredbåndstelefoni med når du bestiller bredbånd. Spar dit almindelige fastnetabonnementet væk og betal kun for den tid, du taler i telefon. Bruger du din fastnettelefon i 0 minutter, betaler du 0 kr. for dette.

Telia TV er tv på din måde. Du kan se det på din computer, tablet og smartphone. Telia TV inkluderer også tv-arkiv (tv on demand), start forfra funktion og filmleje. Bestiller du ligeledes bredbånd har du mulighed for at tilkøbe en tv-boks så du også kan se tv på dit fjernsyn. Læs mere om Telia TV.