Få billige tv-pakker med Telia

Få billige tv-pakker med Telia

 

 

  • Få tv på alle dine enheder, også din fladskærm
  • Vælg mellem 3 grundpakker og 9 tilvalgspakker
  • Få Tv on Demand, sæt programmer på pause og start forfra

Telia TV giver Tv on Demand

Du får adgang til op til 20 kanaler med TV on Demand, så du kan se kvalitetsfjernsyn, når det passer dig.

Se film via Video on Demand

Det har aldrig været nemmere at leje film end med Telias Video on Demand. Lej film fra helt ned til 9 kr. Det kræver bare ét klik med din fjernbetjening - så er du i gang med at se det sidste nye Hollywood-hit!

Styr dit tv med Telias apps

Brug din smartphone som fjernbetjening eller sæt din harddisk-optager i gang, selvom du ikke er hjemme. Så går du aldrig glip af et eneste tv-program igen**. **Forudsætter Telia Bredbånd og tv-boks.

Med digitalt tv via internettet får du den bedste kvalitet

Din tv-pakke kan med Telia Bredbånd og en tv-boks sendes direkte til dit fjernsyn, og på den måde opnår du det optimale digitale tv-signal. Billedet har aldrig stået klarere på dit fjernsyn, og det digitale signal sikrer dig, at du slipper for at få ødelagt de store tv-øjeblikke af støj på skærmen eller svingene kvalitet.

Alle tv-pakker kommer med DR, TV2 og 13 andre stærke kanaler

Du har altid adgang til de klassiske danske tv-kanaler DR1 og TV2 i alle vores tv-pakker, og du får også en række af de nye licensfinancierede kanaler.

Bliv blandt andet opdateret på de seneste nyheder døgnet rundt med DR Update, se kulturprogrammer på DR2 og få kvalitetsunderholdning til børnene med DR Ramasjang.