Få billigt internet fra Telia

Læs om hvordan du kan få billigt internet nedenfor

Se hvor billigt du får internet
Bredbånd - Altid gode tilbud

Klik her og se de gode tilbud på bredbånd

Se hvilken hastighed du kan få på din adresse

Klik her og tjek om du kan få bredbånd din adresse.

Det får du med til prisen

Har du brug for hjælp til at skifte til Telia Bredbånd? Se hvor nemt du skifter til Telia

Få billigt internet uden besvær

Det er svært at undvære sit internet, så vi har sørget for en løsning, der er nem at installere.

Det er nemt at skifte til Telia. Bare oplys dit kundenummer fra din nuværende internetudbyder, når du bestiller billigt internet fra Telia - så tager vi os af resten.

Dit billige internet kommer med en langtrækkende trådløs router, der får dig online med computere, tablets, mobiler og spillekonsoller.

Telia kundeservice

Har du spørgsmål til, om du kan få billigt internet, eller søger du hjælp til bestilling og installation?

Kontakt vores kompetente kundeservice og få svar.

Se hvordan du kan få hjælp nu

Tjek din nuværende internethastighed

Er du i tvivl om, hvor hurtig din nuværende bredbåndsforbindelse er? Prøv vores internet hastighedstester til bredbånd. Det er nemt og hurtigt.