Få billigt kabel-tv med Telia

Få billigt kabel-tv med Telia

 

 

  • Få tv på alle devices fra kun 99 kr. pr. md.
  • Vælg kanaler fra 3 grundpakker og 9 tilvalgspakker
  • Brug Start Forfra, pause programmer og se Tv on Demand

Telia TV giver Tv on Demand

Du får adgang til op til 20 kanaler med TV on Demand, så du kan se kvalitetsfjernsyn, når det passer dig.

Se film via Video on Demand

Det har aldrig været nemmere at leje film end med Telias Video on Demand. Lej film fra helt ned til 9 kr. Det kræver bare ét klik med din fjernbetjening - så er du i gang med at se det sidste nye Hollywood-hit!

Styr dit tv med Telias apps

Brug din smartphone som fjernbetjening eller sæt din harddisk-optager i gang, selvom du ikke er hjemme. Så går du aldrig glip af et eneste tv-program igen**. **Forudsætter Telia Bredbånd og tv-boks.

Du får den bedste digitale kvalitet med kabel-tv via internettet

Kabel-tv via bredbånd er din garanti for et tv-signal uden sne på skærmen. Du får digitalt tv i højeste kvalitet, og hvis du vil har du mulighed for at bestiller bredbånd, helt op til 50 Mbit. Så kan du både surfe løs og se fjernsyn uden problemer.

Dit tv fungerer fuldstændig, som du er vant til på dit fjernsyn, hvis du køber en tv-boks også - du får bare flere muligheder med Tv og Video on Demand, Start Forfra-funktioner og intelligente smartphone-apps, som du blandt andet kan bruge til fjernbetjening. Derudover kan du bruge Telia TV på din computer, tablet og smartphone.

Du kan få et væld af kanaler med kabel-tv via dit bredbånd

Du får altid DR's kanaler og TV2 i alle Telias tv-pakker. Standardpakkerne indeholder en lang række af de mest efterspurgte kanaler, og du kan vælge størrelse efter budget og behov.

Det er også nemt at stille hele familien tilfreds med Telias tilvalgspakker, der gør det muligt at få kanaler indenfor lige præcis det tema, som I efterspørger. Kabel-tv har aldrig været nemmere eller sjovere.

Få hjælp til kabel-tv nu

Har du spørgsmål til, hvordan Telia TV fungerer sammen med bredbånd? Vores kundeservice sidder klar til at svare på spørgsmål.

Se hvordan du kontakter dem

Produktinfo om digitale tv-pakker

Telia TV-pakke*TV-kanalerOprettelseMin. pris i 1 md.Pris/md.
4ONE 16 kanaler kr. 0 kr. 99 kr./md
4MORE 26 kanaler kr. 249 kr. 249 kr./md
4ALL 48 kanaler kr. 329 kr. 329 kr./md