Få digitalt kabel-tv med Telia

Få digitalt kabel-tv med Telia

 

 

  • Få et krystalklart billede på din fjernsynsskærm
  • Skræddersy dit kanaludvalg med digital tv-pakker
  • Få Tv on Demand og kontroller tv'et med din smartphone

Telia TV giver Tv on Demand

Du får adgang til op til 20 kanaler med TV on Demand, så du kan se kvalitetsfjernsyn, når det passer dig.

Se film via Video on Demand

Det har aldrig været nemmere at leje film end med Telias Video on Demand. Lej film fra helt ned til 9 kr. Det kræver bare ét klik med din fjernbetjening - så er du i gang med at se det sidste nye Hollywood-hit!

Styr dit tv med Telias apps

Brug din smartphone som fjernbetjening eller sæt din harddisk-optager i gang, selvom du ikke er hjemme. Så går du aldrig glip af et eneste tv-program igen**. **Forudsætter Telia Bredbånd og tv-boks.

Hos Telia får du digitalt tv via dit bredbånd

Der er en masse fordele ved at få digitalt tv fra Telia. Da du får dit tv-signal gennem bredbåndssignalet, slipper du for alle de analoge begrænsninger, og du får adgang til et væld af nye funktioner som betjening af fjernsynet via din smartphone, filmleje direkte fra sofaen og den praktiske Start Forfra-funktion.

Når først du har sat bredbånd op, er det bare at sætte dit tv til stikket, og så kører det helt af sig selv. Med ekstra tv-bokse kan du få digitalt tv til 3 fjernsyn samtidigt i dit hjem.

Få et stort udvalg af digitale tv-kanaler

Lige meget hvilken digital tv-pakke du vælger, får du automatisk en række stærke kanaler med i købet. Danmarks Radios kanaler DR1, DR2, DR3, DR Ultra, DR K og DR Ramasjang er obligatoriske, så du får alt det gode licens-tv, og du kan også altid se TV2.

Få hjælp til digitalt tv

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du får digitalt tv eller andre ting, der relaterer sig til Telia TV, kan du kontakte os nu

Se hvordan du kan kontakte os

Produktinfo om digitale tv-pakker

Telia TV-pakke*TV-kanalerOprettelseMin. pris i 1 md.Pris/md.
4ONE 16 kanaler kr. 0 kr. 99 kr./md
4MORE 26 kanaler kr. 249 kr. 249 kr./md
4ALL 48 kanaler kr. 329 kr. 329 kr./md