Få TV Arkiv med Telia TV

Få TV Arkiv med Telia TV

Du kan nemt og billigt leje film med din fjernbetjening

Du kan nemt og billigt leje film med din fjernbetjening

  • Med TV arkiv kan du leje film helt ned til 9 kr.
  • Du får adgang til Danmark største udvalg af film fra sofaen
  • TV Arkiv følger altid med Telia TV

Telia TV giver TV Arkiv

Du får adgang til op til 20 kanaler med TV Arkiv, så du kan se kvalitetsfjernsyn, når det passer dig.

Se film via Video on Demand

Det har aldrig været nemmere at leje film end med movieshoppen fra Telia. Lej film fra helt ned til 9 kr. Det kræver bare ét klik med din fjernbetjening - så er du i gang med at se det sidste nye Hollywood-hit!

Styr dit tv med Telias apps

Brug din smartphone som fjernbetjening eller sæt din harddisk-optager i gang, selvom du ikke er hjemme. Så går du aldrig glip af et eneste tv-program igen**. **Forudsætter Telia Bredbånd og tv-boks.

Få fantastiske filmoplevelser med Telia TV Arkiv og movieshoppen

Du får allerede adgang til et væld af kanaler, der sender film med Telia TV, men du får frit valg på alle hylder med Telia TV arkiv. Du kan via movieshoppen leje film for helt ned til 9 kr. og maksimumprisen er 49 kr., så det kan næsten ikke betale sig at gå uden for din dør for at planlægge din næste filmaften.

Filmudvalget består af de sidste nye DVD-udgivelser fra Hollywood, stærke danske filmudgivelser, nichefilm til filmelskeren og alle klassikerne, som du kan holde til at se igen og igen.

Styr dit fjernsyn med din smartphone

Telia har udviklet en praktisk app til smartphones, så du kan bruge din iPhone eller Android-mobil som fjernbetjening til dit fjernsyn**.

Hvis du bestiller vores harddiskoptager, kan du også styre denne med din smartphone - også selvom du ikke er hjemme. På den måde er det nemt at optage tv-programmer, når du er på farten og se dem, når du har tid**.

Produktinfo om digitale tv-pakker

Telia TV-pakke*TV-kanalerOprettelseMin. pris i 1 md.Pris/md.
4ONE 16 kanaler kr. 0 kr. 99 kr./md
4MORE 26 kanaler kr. 249 kr. 249 kr./md
4ALL 48 kanaler kr. 329 kr. 329 kr./md