Ekstra datapakker

Ekstra datapakker

1. TILFØJELSE AF DATA
Har du et midlertidigt behov for mere data, end der er inkluderet i dit abonnement, er det muligt at tilkøbe ekstra datapakker.
Og med Roam Like Home Norden kan du bruge dit ekstra data i Norden og Baltikum på samme måde som i Danmark.


2. PAKKER TIL ALLE BEHOV
Vælg den pakke der dækker behovet.
•    Ekstra datapakke 1 GB: 39 kr.
•    Ekstra datapakke 3 GB: 69 kr.
•    Ekstra datapakke 10 GB 149 kr.

Alle priser er inkl. moms. Data kan bruges i Danmark og resten af Norden og Baltikum hvis du har Roam Like Home Norden. Alle pakker kan kombineres, så du løbende kan købe mere data. Køb følger regningsperioden og eventuelt ubrugt data bliver ikke overført til næste regningsperiode.


3. SÅDAN GØR DU
Du vil i løbet af måneden blive informeret, når du nærmer dig grænsen for det inkluderede data. Du modtager en SMS, når du har brugt 80% og 100% af det inkluderede data. Ved 100% vil du også blive omdirigeret til vores data forbrugskontrol, der via en enkel internetside giver mulighed for køb af ekstra data.
Hvis du vælger ikke at købe ekstra data, sænkes hastigheden på din dataforbindelse til 120 kbit/s. For at forhindre denne begrænsning og fortsætte forbindelsen skal du blot tilkøbe en ekstra datapakke.


4. KONTROL
Hvis du ønsker at spærre for muligheden for at købe ekstra datapakker, kan det gøres via selvbetjening eller med hjælp fra kundeservice på 80 40 40 40.