Forlængelse

Er det tid til at få et nyt mobilabonnement eller udskifte den gamle mobil? Hvis du gerne vil beholde dit mobilnummer - så skal du lave en forlængelse! Det eneste det kræver er at du er ude af binding af dit nuværende abonnement.

Så let er det..

at forlænge dit abonnement - og købe en ny mobil

• Du vælger en ny mobil i vores webshop.
  • Derefter vælger du enten et nyt abonnement - eller forlænger dit nuværende. Hvis du har et abonnement, som ikke længere forhandles, skal et nyt abonnement vælges (du beholder dit nummer).
  • Når vi har modtaget din bestilling, får du en ny bindingsperiode på 6 mdr. - og vi sender dig din nye mobil.
  • Alt, du derefter skal gøre, er at flytte dit nuværende SIM-kort over i din nye mobil - du beholder altså uden videre dit nuværende mobilnummer.
  • Hvis din nye mobiltelefon, bruger en andet type SIM-kort end du har, modtager du et nyt sammen med mobiltelefonen.

Find et godt tilbud i Webshoppen
Find forhandler