Opdatering af din computer

For at din computer, kan fungere optimalt og være sikker, er det vigtigt at holde den opdateret.

For at din computer, kan fungere optimalt og være sikker, er det vigtigt at holde den opdateret.

Windows XP

• Tryk på Start (Windows Logoet).
  • Vælg Programmer
  • Vælg Windows opdatering

Du har også mulighed her for at vælge, om Windows skal opdatere sig selv. Så behøver du ikke selv tjekke, om der er opdateringer hver uge.

Windows Vista og 7

Som standart er Windows Viste og 7, sat op til selv at hente opdateringer. Når der er nye opdateringer, giver det dig besked, og du kan vælge at installere dem.

Du kan også søge efter opdateringer manuelt:

• Tryk på Start (Windows logoet).
  • Vælg Kontrol Panel.
  • Vælg Systemer og sikkerhed.
  • Vælg Windows opdatering.
  • Tryk på Tjek for opdateringer.

Du har også mulighed her for at vælge, om Windows skal opdatere sig selv. Så behøver du ikke selv tjekke, om der er opdateringer hver uge. - Hvilket gør din dag lidt nemmere.

Mac OS 1.XX - OS X

• Tryk på Æblet, i øverste venstre hjørne af skærmen.
  • Vælg Software opdatering.
  • Vælg de software opdateringer du ønsker.
  • Indtast dit administrator bruger navn og kode.

Du har også mulighed for at vælge, at Mac OS selv henter opdateringer og giver dig besked, når de er klar til at blive installeret.

Mac OS X Mountain Lion

Som standart er Mac OS X Mountain Lion, sat op til selv at hente opdateringer. Når der er nye opdateringer, giver det dig besked, og du kan vælge at installere dem.

Du kan også søge efter opdateringer manuelt:

• Tryk på Æblet, i øverste venstre hjørne af skærmen.
  • Vælg Software opdatering.
  • Vælg de software opdateringer du ønsker.
  • Indtast dit administrator bruger navn og kode.

Linux Ubuntu

• Tryk på System.
  • Vælg Administration.
  • Vælg Opdateringshåndtering.
  • For at tjekke for nye opdateringer, tryk på Kontrollér.
  • Hvis der er opdateringer, tryk Installér opdateringer.
  • Indtast din administrator kode.