Find SIM-kortnummer

Skal du finde dit SIM-kortnummer? Guiden her hjælper dig, der vil finde SIM-kortnummeret på en Android-, iOS- eller Windows-telefon.

Skal du finde dit SIM-kortnummer? Guiden her hjælper dig, der vil finde SIM-kortnummeret på en Android-, iOS- eller Windows-telefon.

Find SIM-kortnummer på din telefon

SIM-kortnummeret kan du altid se på selve SIM-kortet. Men du behøver faktisk ikke at bakse med SIM-kortet for at finde SIM-kortnummeret. Har du en smartphone eller tablet, kan du i stedet finde SIM-kortnummeret med nogle få klik.

Her finder du hjælp til at finde SIM-kortnummeret på en iOS-, Android- og Windows-telefon.

Find SIM-kortnummeret på iOS-enhed

Find SIM-kortnummeret på iOS-enhed

På iPhone og iPad kan du finde SIM-kortnummeret under indstillinger. Tryk på Indstillinger > Generelt > Om. Ud for ICCID finder du SIM-kortnummeret.

På iPhone og iPad kan du finde SIM-kortnummeret under indstillinger. Tryk på Indstillinger > Generelt > Om. Ud for ICCID finder du SIM-kortnummeret.

Find SIM-kortnummer på Android-telefon

Find SIM-kortnummer på Android-telefon

På Android-telefoner kan du ikke aflæse SIM-kortnummeret direkte på telefonen. Men du kan downloade app'en 'SIM-kort info' via Google Play, der finder dit SIM-kortnummer for dig. App'en er gratis.

På Android-telefoner kan du ikke aflæse SIM-kortnummeret direkte på telefonen. Men du kan downloade app'en 'SIM-kort info' via Google Play, der finder dit SIM-kortnummer for dig. App'en er gratis.

Find SIM-kortnummer på Windows-telefon

Find SIM-kortnummer på Windows-telefon

På Windows 7,5 og nyere modeller finder du SIM-kortnummeret under indstillinger. Tryk på pil-ikonet > Indstillinger > Om > Mere info. Ud for SIM ID finder du SIM-kortnummret.

På Windows 7,5 og nyere modeller finder du SIM-kortnummeret under indstillinger. Tryk på pil-ikonet > Indstillinger > Om > Mere info. Ud for SIM ID finder du SIM-kortnummret.