Mobilforsikring

Når du køber en ny mobiltelefon inkl. abonnement, eller forlænger dit nuværende abonnement med en ny mobiltelefon, så kan du vælge at få din mobiltelefon forsikret igennem Telia.

Mobilforsikring kan vælges som ekstraservice til 4ME-, 4FUN- og 4SURE Light.

Mobilforsikring kan vælges som inkluderet service i 4SURE Premium eller 4EVERYTHING-pakkerne. Du skal være opmærksom på, at du mister forsikringen, hvis du senere ændrer til et abonnement, der normalt sælges uden mobiltelefon. Det er altid den senest købte mobiltelefon, som er forsikret.

Prisen på Mobilforsikring er 99 kr./md.

Mobilforsikring dækker

• Pludselig og uventet skade opstået pga. en udefrakommende begivenhed knyttet til et skades tidspunkt (F.eks. skærmbrud og væskeskade)
  • I hele verden
  • Én skade pr. år

Mobilforsikring dækker ikke

• Tyveri/tab
  • Ekstraudstyr
  • Kosmetiske skader der ikke påvirker funktionalitet i væsentlig grad

Mobilforsikring kan ikke vælges til tablets og bærebare computere.

Tidsfrist

Det er vigtigt, at du anmelder skaden hurtigst muligt efter, uheldet har ramt. Jo før det er anmeldt - jo hurtigere kan skaden repareres.

Hvis uheldet er ude

Sådan anmelder du en skade
Betingelser for Mobilforsikring

Mobilforsikring