Opkald i udlandet

Udlandspriser: Priser for opkald i udlandet

Herunder kan du se priser for data, sms/mms og opkald til og fra udlandet.

Herunder kan du se priser for data, sms/mms og opkald til og fra udlandet.

Brug mobilen i udlandet

ROAM LIKE HOME - NORDEN

Du kan bruge næsten alle Telias abonnementer i Norden og Baltikum på samme måde som i Danmark. Det betyder, at du kan tale og surfe lige så meget, du vil, i Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen uden at bekymre dig om en dyr ekstraregning.

Roam like home - Europa

Du kan tale, surfe og streame løs i hele EU med de fleste af vores mobilabonnementer, uden det koster ekstra. Det betyder, at du kan bruge al din tale, sms/mms og en del af din inkluderede data, når du rejser på ferie i EU, så længe du har et abonnement, der ikke kun gælder i Danmark. I listen herunder kan du se, hvor meget data du kan bruge i EU med vores forskellige abonnementer.  

ROAM LIKE HOME - USA, Tyrkiet og Thailand

Har du et ONE WORLD eller ONEMORE WORLD abonnement, kan du bruge mobilen i USA, Tyrkiet, Thailand og hele EU, uden det koster ekstra. Du kan tale og sms'e frit, og så kan du bruge en del af din inkluderede data, når du rejser.

Data i udlandet


Er du i tvivl om, hvilket abonnement du har? Find informationen på Mit Telia.

Udlandsabonnementer

Inkluderet data i udlandet

ONE WORLD 20 GB i EU, USA, Thailand og Tyrkiet
ONEMORE WORLD Deler data fra hovedabonnementet (ONE WORLD)
ONE 15 GB i EU
ONEMORE Deler data fra hovedabonnementet (ONE)
SMART15 10 GB i EU
SMART6 6 GB i EU
4EVERYTHING Premium 20 GB i EU
4EVERYTHING Light 15 GB i EU
4SURE Premium 15 GB i EU

Telia Go

7 GB i EU

4FUN

8 GB i EU

Ekstra bruger med 2 services

Deler data fra hovedabonnementet

Ekstra bruger med 1 service

Deler data fra hovedabonnementet

Ekstra bruger

Deler data fra hovedabonnementet

De 37 EU-lande er følgende lande
Belgien, Bulgarien, Cypern (inkl. græsk del, ekskl. tyrkisk del), Estland, Finland, Frankrig (Fransk Guyana, Guadeloupe, Martinique, Reunion), Færøerne, Grækenland, Holland, Island, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Norge, Polen, Portugal (inkl. Azorerne og Madeira) Rumænien, San Marino, Slovakiet, Slovenien, Spanien (Ceuta, De Kanariske Øer, Melilla), Schweiz, Storbritannien (inkl. Gibraltar, ekskl. Guernsey, Isle of Man og Jersey), Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Fair Usage Policy
Fair Usage Policy, som det hedder på EU'sk, gælder kun for data. Det vil sige, at der ikke er en begrænsning på, hvor meget man må tale, sms'e og mms'e. EU har med Fair Usage Policy defineret, at hvis et abonnement indeholder meget data til en billig pris, så må man udregne en særskilt datamængde til brug i EU. Telias abonnementer falder alle i den kategori, og vi har i alle vores abonnementer givet mere data, end EU foreskriver.Rejser du uden for EU?

Vælg Land:


Priser i


Betingelser

Opkald
Der afregnes (med undtagelse af zone 6 og 7) altid minimum 30 sek. per foretaget kald og herefter per påbegyndt sekund. Ved modtagelse af opkald afregnes der per påbegyndt sekund. Der er ingen opkaldsafgift.
Du betaler både for at foretage og modtage opkald – også når opkaldet viderestilles til f.eks. telefonsvareren. Se specifikke priser for EU ovenfor.

Sms/mms
* Det er gratis at modtage en SMS, men for MMS betaler du for både modtagelse og afsendelse. Se specifikke priser for EU ovenfor.

Dataforbrug
I zone 1 og 2 afregnes dataforbrug per minimum 1 KB og herefter per påbegyndt KB. I zone 3-7 afregnes dataforbrug per minimum 10 KB og herefter per påbegyndt 10 KB. 

Roam Like Home
Har du Roam Like Home - Norden inkluderet i dit abonnement, kan du bruge hele dit abonnement i Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen på samme måde som i Danmark. Priserne for disse lande gælder derfor først, når indholdet i dit abonnement er opbrugt. Er Roam Like Home - Europa inkluderet i dit abonnement, kan du bruge al din tale, sms/mms og en del af dine inkluderede data i 37 EU lande. Priserne for disse lande gælder derfor først, når du har opbrugt indholdet i dit abonnement

Priser for erhvervskunder
Klik her for at se priser for opkald i udlandet for erhvervskunder.

Udlandstips

Udlandstips

Få tips til hvordan du undgår, at regningen løber løbsk.

Få tips til hvordan du undgår, at regningen løber løbsk.

Få tips