Aktiver Spotify hos Telia

Aktivering af FLIPP hos Telia

Få dine favoritmagasiner i én app med adgang til mere end 45 forskellige magasiner – lige fra Eurowoman, Gastro og Classico til Vores Børn og Anders And.

Sådan aktiveres Flipp

1. Du har fået eller får en e-mail fra Telia med e-mailadresse (brugernavn) og et kodeord, som du skal bruge første gang, du logger ind på FLIPP
  2. Download og åbn FLIPP app'en
  3. Log ind – herefter kan du under "Min konto" ændre login-oplysningerne til dine egne (både e-mail og kodeord)
  4. Det var det hele