Flipp - spørgsmål og svar

Flipp er en online magasin-tjeneste, der giver dig mulighed for at læse dine yndlingsmagasiner, hvor og hvornår du vil.

Flipp koster 79 kr. pr. måned ekskl. moms.

Der kan i alt være fire brugere på ét abonnement. Dog kan man tilknytte op til fem devices til profilen.

Alle downloadede udgaver af et magasin forbliver som de er, med mindre du sletter dem eller afinstallerer app'en.

Hvor meget de enkelte titler fylder afhænger meget af titlens omfang, indhold mm. De fleste titler i Flipp fylder ca. 50-100 MB.

Så vil Flipp koste 99kr/md - ønsker du at undgå dette, kan du opsige servicen.

Flipp kan bruges på iPhones og iPads, samt Android smartphones og tablets. Apple enheder skal som minimum have iOS 7. iPhone 4 og iPad 2 er minimumskrav til enhederne. For Android enheder gælder at de skal have styresystem version 4 eller nyere.

Flipp kan kun bruges på mobile enheder med Apple's iOS styresystem (iPhones og iPads) og Android enheder (både smartphones og tablets).

Alle Flipp's magasiner er samlet på deres hjemmeside: https://www.flipp.dk/magasiner/

Hos Telia er det muligt at vælge Flipp som en inkluderet service i op til 12 måneder, alt efter, hvilket abonnement, du vælger. På den måde sparer du altså 1.188,00DKK på et år, hvis du vælger at få Flipp via Telia.

Ja, du kan både læse magasiner offline eller downloade dem i udlandet - Her anbefaler vi selvfølgelig at tage Roam Like Home Europa med på udlandsrejsen, eller finde Wi-Fi netværk, når der skal læses magasiner.

På Flipp's hjemmeside, under log ind, er det muligt at trykke "Glemt adgangskode". Her indtaster du mailadressen, som du oprettede din Flipp konto med og så sender Flipp dig et link til nulstilling af koden.

Så skal du logge ind med din gamle mail som brugernavn og dit password - Når du er logget ind, kan du ændre mailadressen på din profil.

Så skal du prøve at genstarte app'en - hvis ikke dette virker, skal du prøve at slukke og tænde din enhed.

Ja, så længe du har hentet dem, så de ligger i biblioteket.

Dine downloadede magasiner forsvinder desværre, hvis Flipp app'en opdateres eller slettes og installeres igen.

Når Flipp fjernes som service hos Telia, vil Flipp-profilen samtidig blive inaktiv.

Ja, så længe det er på hver sin profil.

Rediger og slet profiler ved at logge ind på www.flipp.dk

Det sker automatisk, når du får Flipp via Telia.

Direkte på din Telia regning.

Fra oprettelsesdato og måneden ud - opkrævning sker forud i starten af en måned for hele indeværende måned.

Op til 6 måneder fra afmeldelse, kan du logge dig ind på din profil og her vælge den betalte løsning gennem Flipps egen side.