Spørgsmål og svar HBO Nordic

Generelle spørgsmål

HBO Nordic-pakken koster 69 kr. om måneden og er en tilvalgspakke til Telia TV.

Tilvalgspakken HBO Nordic bestiller du sammen med Telia TV. Er du eksisterende Telia TV-kunde kan du købe HBO Nordic-pakken via Selvbetjeningen eller ved at ringe til vores kundeservice på 80 10 10 10. Læs mere om HBO Nordic-pakken.

Vi sender en værdikode der giver dig adgang på den mail du oplyste ved køb af HBO Nordic og som SMS til det nummer servicen er købt til.

For at aktivere din HBO Nordic værdikode, skal du gå ind på www.hbonordic.com. Gå ind på  ”kom i gang” og vælg ”Adgang med en værdikode”. Vær opmærksom på, at du kun kan aktivere koden fra en computer, ikke en tablet eller en smartphone. Når koden er aktiveret kan du se HBO Nordic på både computer, smartphone og tablet.

Det er nemt at komme i gang med HBO på Telia TV. Det eneste det kræver er, at du har Telia TV, og at du køber Tilvalgspakken HBO – så får du HBO direkte på din tv-skærm. Med HBO tilvalgspakken kan du også se HBO på dine mobile enheder som computer, tablet eller smartphone. Det kræver blot, at du aktiverer din HBO værdikode, som du har modtaget fra Telia på www.hbonordic.com. Vær opmærksom på, at du kun kan aktivere koden fra en computer, ikke en tablet eller en smartphone. Når koden først er aktiveret kan du se HBO på både computer, smartphone og tablet.

Tjek din e-mails spamfilter og SMS indbakke. Hvis du ikke finder værdikoden kan du kontakte kundeservice på 80404040.

Nej, du kan godt se HBO Nordic via 3G men oplevelsen er bedst på 4G netværket.

Prøv at genstarte din tv-boks. Kan du stadigvæk ikke komme på kan du kontakte Teknisk Support på 80 10 10 10. Se åbningstider.

Hvis du har oprettet din konto, men servicen ikke virker, skal du kontakte HBO Nordic kundesupport

Ja, datatrafikken der bruges på at se HBO Nordic fratrækkes den inkluderede data i dit abonnement.

Når du ser HBO Nordic fra en mobil enhed skal du være opmærksom på, at HBO Nordic bruger mobil data, når du ikke er tilsluttet et trådløst bredbåndsnetværk. Prisen på mobil data afhænger af dit mobilabonnement og operatør. Du skal derfor altid være opmærksom på dit dataforbrug, når du benytter HBO Nordics tjeneste på dine mobile enheder, uden at være tilsluttet et trådløst bredbåndsnetværk.

Prøv at genstarte din tv-boks. Kan du stadigvæk ikke komme på kan du kontakte Teknisk Support på 80 10 10 10. Se åbningstider.

Hvis du har oprettet din konto, men servicen ikke virker, skal du kontakte HBO Nordic kundesupport

Ja, datatrafikken der bruges på at se HBO Nordic fratrækkes den inkluderede data i dit abonnement.

Når du ser HBO Nordic fra en mobil enhed skal du være opmærksom på, at HBO Nordic bruger mobil data, når du ikke er tilsluttet et trådløst bredbåndsnetværk. Prisen på mobil data afhænger af dit mobilabonnement og operatør. Du skal derfor altid være opmærksom på dit dataforbrug, når du benytter HBO Nordics tjeneste på dine mobile enheder, uden at være tilsluttet et trådløst bredbåndsnetværk.

Ja, Telia er den eneste operatør der tilbyder HBO Nordic til sine kunder.

HBO Nordic tilbydes som online tjeneste til alle kunder, men hvis du vil have den inkluderet i dit abonnement og til en fordelagtig pris skal du være Telia kunde.

Har du HBO Nordic som tilvalgspakke til Telia TV, har du adgang til HBO Nordic direkte på dit tv. For også at kunne se HBO Nordic på din computer, smartphone og tablet, skal du indtaste din værdikode på www.hbonordic.com. Du modtager automatisk din værdikode fra Telia, når du bestiller HBO Nordic tilvalgspakken.

Får du besked om, at værdikoden er ugyldig, skal du kontakte Telias kundeservice for hjælp.

Nej, du kan altid afmelde HBO Nordic med 30 dages varsel.

Du kan se det på Telia Selvbetjening og ved at logge ind på HBO Nordic under indstillinger / Abonnement og ordrer.

Som IPTV kunde betaler du 79,-. De 10,- ekstra dækker muligheden for at tilgå HBO Nordic direkte på dit TV.

Ja, vi tilbyder HBO Nordic som tillægsservice til alle vores abonnementer.

Du kan enten gøre det på Telia Selvbetjening eller ved at ringe til kundeservice på 80404040.

Ja. Har du HBO Nordic som tilvalgspakke til Telia TV, har du adgang til HBO Nordic direkte på dit tv, men du kan også se HBO Nordic på dine mobile enheder. For at kunne se HBO Nordic på din computer, smartphone og tablet, skal du indtaste din værdikode på www.hbonordic.com. Du modtager automatisk din værdikode fra Telia, når du bestiller HBO Nordic tilvalgspakken.

Ja, HBO Nordic kan ses på både laptop, smartphone, tablet og smartTV uanset hvilket abonnement det er tilmeldt.

Vi ved at HBO arbejder på hele tiden at udvide deres platform, men kender pt. ikke tidspunktet for hvornår Apple TV, PS3 samt Windows Phone understøttes.

Vi forventer at HBO lancerer afspiller på Xbox i løbet af foråret 2013.

Ja, med Telia TV kan du tilvælge HBO Nordic-pakken der er en tilvalgspakke til Telia TV.

Tænd for dit tv og tryk på menu knappen på din fjernbetjening. Vælg ”Tv on Demand” ved at taste to gange på ”pil til højre” på fjernbetjeningen og tast OK. Herefter vælger du HBO Nordic - og så er du i gang.

HBO Nordic har også en live tv-kanal med både nye og gamle film samt serier, som du finder på kanalplads 65 og 66, hvor kanal 66 er i HD.

Nej. Når du har HBO Nordic-pakken har du altid adgang via Telia TV. Du skal ikke logge på. Ønsker du også at se HBO Nordic på dine mobile enheder som computer, tablet og smartphone, skal du aktivere din HBO Nordic værdikode, som du har modtaget fra Telia på www.hbonordic.com. Vær opmærksom på, at du kun kan aktivere koden fra en computer, ikke en tablet eller en smartphone. Når koden først er aktiveret kan du se HBO Nordic på både computer, smartphone og tablet.

Nej. Hvis du ønsker at se HBO Nordic via Telia TV skal du bestille særskilt hos os. I samme omgang skal du huske at opsige dit gamle HBO Nordic-abonnement, så du ikke betaler dobbelt.

Indhold i HBO Nordic

Med HBO Nordic-pakken får du både adgang til HBO Nordics almindelige tv-kanal, der sender 24 timer i døgnet, og til HBO Nordics on demand-kanal, hvor du finder nye og tidligere sæsoner af både nye og klassiske HBO Nordic-serier som du kan se lige når det passer dig. Med HBO Nordic-pakken kan du se HBO Nordic både direkte på din tv-skærm og på dine mobile enheder som computer, tablet og smartphone.

Når du har valgt ”Serier” under ”Tv on demand” er HBO's serier listet alfabetisk. For at vælge en serie trykker du blot OK på din fjernbetjening. Under hver serie finder du samtlige tilgængelige sæsoner og afsnit. Hvert afsnit starter med nogle tal – eksempelvis 01:01 – hvilket skal forstås som ”sæson 1, afsnit 1”.

Til at begynde med kan enkelte serier og sæsoner mangle, men vi udbyder hele HBO Nordics bibliotek med få undtagelser. På grund af copyright relaterede årsager, er det ikke sikkert at samtlige serier vil være tilgængelige hele tiden, men lanceres nye sæsoner vil gamle sæsoner altid være tilgængelige. Hvis det indhold du leder efter ikke er tilgængeligt i øjeblikket vend da tilbage senere. Det kan være på vej.

Ja, vi tilbyder eksklusivt indhold fra andre studier som bl.a. Starz, Universal, Fremantle.

Ja, vi tilbyder undertekster på dansk, svensk, norsk og finsk.

Engelske undertekster er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men det er muligt at slå underteksterne fra.

HBO giver dig adgang til de nyeste episoder af vores serier komplet med undertekster senest 24 timer efter premieren i USA.

HBO Nordic er en premium service og viser ingen reklamer.

Nej, HBO er en streamingservice.

Ja, men ikke på samme tid. Dette er et individuelt abonnement. Du kan registrere op til 5 forskellige enheder men kun streame til én af disse ad gangen.

Alt det tekniske

I øjeblikket kun på Samsung SmartTV produkter.

Ja, på PC, Mac og SmartTV.

Klik her for mere information omkring hvordan du kan se HBO. Notér venligst at kompatibilitet med Windows 8 er under udvikling og i denne periode kan man opleve komplikationer når man bruger tjenesten.

Klik her for information om hvilke enheder HBO Nordic er tilgængelig.

Klik her for mere information om hvordan du får adgang til HBO på dit Smart-TV.

Fast bredbånd: 8 Mbps (downlink) eller bedre. Mobilt bredbånd: 3G eller bedre.

I øjeblikket kun på Samsung SmartTV produkter.

Ja, der er en app til iOS enheder.

Hvis du ikke kan finde svaret på dit problem i vores på disse sider, kontakt venligst vores kundeservice 80404040.

For mere information læs her.