Aktiver Spotify hos Telia

Aktivering af Spotify Premium hos Telia

Kom godt i gang med verdens fedeste musiktjeneste med ubegrænset adgang til millioner af musiknumre, som du kan streame via, mobil, tablet og computer.

Det er en god idé at læse hele denne guide igennem, før du trykker dig videre.

Sådan aktiveres Spotify Premium

1. Tryk på "Aktivér Spotify Premium" her på side
  2. Indtast dit Telia mobilnummer og tryk "Send valideringskode"
  3. Indtast den kode, du får på sms og e-mail og tryk 'valider'
  4. Vælg "sign up for Spotify"
  5. Vælg om du vil logge på med din Facebook profil eller selv vælge brugernavn og kodeord.
  1. Når du har udfyldt alle informationer, skal du trykke på "sign up"
  2. Tryk på "okay" ved "connect Telia to your Spotify account"
  3. Download Spotify-afspilleren, hvis du ikke allerede har gjort det
  4. Vælg "log in" og log på med dit brugernavn og kodeord eller din Facebook profil
  5. Du har nu adgang til Spotify

*VIGTIGT: Hvis du allerede har en Spotify konto, som du gerne vil beholde, skal du opsige dit nuværende Spotify-abonnementet, før du kan aktivere dit login på din Telia betalte konto. Det tager 30 dage.