Aktivér dit Spotify Premium

Følg vejledningen nedenfor

Ny Spotify-bruger

Har du ikke en Spotify-konto i dag skal du oprette en. Se hvordan nedenfor.

1. Åbn din aktiveringsmail

Find og åbn den aktiveringsmail vi har sendt dig.

2. Log på selvbetjeningen

Log på selvbetjeningen med dit kundenummer og din adgangskode.

3. Vælg 'Nej, jeg har ikke Spotify'

Gå ind under 'Aktivér Spotify Premium' og vælg 'Nej, jeg har ikke Spotify'.

4. Udfyld dine informationer

Udfyld brugernavn, adgangskode og personlig information. Accepter betingelserne og tryk 'Aktivér'. Succes! Du kan nu logge på Spotify Premium med det valgte brugernavn og adgangskode.

5. Færdig

Du kan nu logge på Spotify Premium med det valgte brugernavn og adgangskode.

Spotify Free-bruger

Har du en eksisterende Spotify Free konto skal du konvertere den til en Spotify Premium konto via det abonnement du har købt gennem Telia. Se hvordan nedenfor.

1. Åbn din aktiveringsmail

Find og åbn den aktiveringsmail vi har sendt dig.

2. Log på selvbetjeningen

Log på selvbetjeningen med dit kundenummer og din adgangskode.

3. Vælg 'Ja, jeg har Spotify i forvejen'

Gå ind under 'Aktiver Spotify Premium' og vælg 'Ja, jeg har Spotify i forvejen'.

4. Vælg login-form og log ind

Vælg om du vil logge ind med Facebook (Log in with Facebook) eller med dit eksisterende Spotify brugernavn (Log in using Spotify details) og log derefter ind på siden.

5. Tryk på 'Allow'

Tryk på knappen 'Allow'.

6. Færdig

Du kan nu logge på
Spotify Premium med det valgte
brugernavn og adgangskode.

Eksisterende Spotify Premium/Unlimited-bruger

Har du en eksisterende Spotify Premium/Unlimited konto skal du først annullere dit nuværende abonnement, så det kan tilknyttes det Spotify Premium-abonnement du har købt gennem Telia. Se hvordan nedenfor.

1. Annullér dit nuværende abonnement

Gå ind på denne side og log på med dit brugernavn og password.

2. Vælg korrekt annulleringsårsag

Vælg 'I am accepting a Premium Offer from a Spotify partner' som årsag til annullering. Læg mærke til datoen der angives, da det er på denne dato, du kan aktivere dit nye Spotify Premium-abonnement.

3. Tryk på 'Cancel subscription'

Gå ind under 'Aktiver Spotify Premium' og vælg 'Nej, jeg har ikke Spotify'.

4. Vent til annulleringsdatoen

Vent til datoen, hvor dit abonnement ophører.

5. Følg vejledning for Spotify-Free

Når dit eksisterende Spotify Premium er ophørt (og dermed konverteret til Spotify Free) skal du følge vejledningen under 'Spotify Free bruger' fra denne side.